Hava Durumu

"Nagihan Karadere: Başarılı Bir Atlet ve Survivor Yarışmacısının Profili"

Nagihan Karadere, başarılı bir atlet ve ünlü bir Survivor yarışmacısı olarak tanınmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 16:10
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
"Nagihan Karadere: Başarılı Bir Atlet ve Survivor Yarışmacısının Profili"

 27 Aralık 1984 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğan Karadere, kısa mesafe ve engelli koşucusu olarak spor kariyerine adım atmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yetişen Karadere, atletizm alanında birçok başarıya imza atmıştır. Özellikle 2003 Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazanması ve 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımıyla gümüş madalya elde etmesi kariyerinin önemli anlarından bazılarıdır.

 

NagihanKaradere, televizyon dünyasında ise Survivor yarışması ile tanınmaktadır. 2016 yılında Survivor Ünlüler takımında yarışmaya başlayan Karadere, bu platformda gösterdiği performans ve rekabetçi ruhuyla dikkat çekmiştir. 2018'de SurvivorAll Star'da finale kalarak ikinci olan Karadere, 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etti.

 

Kişisel hayatında ise Uğur Gökçe ile olan evliliğini 2016 yılında sonlandıran Karadere, Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuğunun annesidir. Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Karadere, bu sezonda da mücadele edecek ve SMS oylaması olmayan bir Survivor'da nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.