Hava Durumu

Nagihan Karadere Survivor kınası yaktı

Son dönemde ailesi tarafından reddedildiği iddialarıyla gündeme gelen Nagihan Karadere hakkında çıkan iddiaları yalanlamış ve kameralar önünde babasını aramıştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 14:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nagihan Karadere Survivor kınası yaktı

Ülkemize çok sayıda madalya kazandıran milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star yarışmalarındaki performansıyla dikkat çekmişti.

Şimdilerde Survivor All Star 2024 öncesi sıkı bir antrenman yapan Nagihan Karadere son olarak düzenlediği kına gecesi ile adından söz ettirdi. Survivor 2024 All Star'a gitmek için gün sayan Karadere, yarışma öncesi kına gecesi düzenledi.

Eline kına yaktıran Nagihan Karadere, göbek atıp kurtlarını döktü. Ünlü isim o anlarını 'Survivor kınası olur mu? Eee tabii ki olur Türkan Annem bana Survivor kınası da yaptı, daha ne olsun? Bekle beni Dominik! Tüm dostlara sonsuz teşekkürler. Hepimizi çok seviyorum canlar.' notu ile kına gecesinden pozlarını peş peşe paylaştı.

Bir gelin gibi kaftan giyen Karadere, "Parkurların kraliçesi Nagihan Karadere'nin Survivor kınasına hoş geldiniz" yazılı bir tabelayla arkadaşlarını karşıladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.