Hava Durumu

Survivor'da İntikam Rüzgarları: Sema'nın Zafer Dansı!

Survivor adasında yine olaylar, olaylar... Bakınız, bu Survivor All Star macerası tam bir drama, tam bir aksiyon filmi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 21:14
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
Survivor'da İntikam Rüzgarları: Sema'nın Zafer Dansı!

Neredeyse her hafta bir skandal, ve işte yine bomba bir haber patladı! Geçtiğimiz haftalarda "şiddet" kavramını adada yeniden tanımlayan ve bu yüzden Survivor 2024'ten diskalifiye edilen Sema Aydemir'in, Pınar'ın elenmesine halay çekerek, hatta Muhteşem Yüzyıl'dan alıntı yaparak "Allah'ım çok şükür" diyerek sevinmesi... Vay anam vay, bu ne pişkinlik, bu ne cesaret!

Düşünün, adada bir düello var. Adeta Colosseum'da gladyatörler gibi, Aysu, Pınar, Gizem ve Berna kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Ve tabii ki bu mücadelenin sonunda birisi eleniyor, o da kim mi? Şiddetin, gerilimin odağındaki Pınar! Ve işte bu noktada eski Survivor yarışmacısı Sema, kendisini bir zaferin kahramanı gibi hissediyor olmalı ki hemen halay çekmeye başlıyor. "Bakın ben demiştim" dercesine, adeta bir intikamın tatlılığını yaşıyor.

Ama unutmayalım, bu Sema Aydemir kimdi? Evet, aynı Sema Aydemir. Survivor'ın bir önceki ayında, "Bana bir daha hakaret edersen..." diye başlayan cümlesiyle adadaki barış ortamını bir anda gerilim fırtınasına çeviren. Ve sonrasında, Pınar'a "Benim kardeşimin adını ağzına alma" diyerek tekme ve tokatlarla saldıran. Arkadaşlarının araya girmesine rağmen sinirini kontrol edemeyen ve sonunda Acun Ilıcalı'nın "Bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştı" diyerek Survivor 2024'ten diskalifiye ettiği Sema Aydemir.

Ve işte bu Sema, Pınar'ın elenmesini böyle kutluyor. Survivor All Star, her hafta yeni bir dram, yeni bir gerilim sunmaya devam ediyor. Biz de ekran başında bu gerilimi, bu intikam hikayelerini izlerken, aslında Survivor'ın sadece bir yarışmadan çok daha fazlası olduğunu, adeta bir hayatta kalma, bir intikam, bir drama arenasına dönüştüğünü görüyoruz. Acaba Sema'nın bu davranışı, Survivor tarihine nasıl bir not olarak düşecek? Bekleyip göreceğiz. Ancak şunu unutmayalım; Survivor adası affetmez, Survivor seyircisi de...

İşte böyle, Survivor adasından son perde. Drama, aksiyon, intikam dolu bu hikaye, adeta bir dizi bölümünü aratmıyor.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.