Hava Durumu

Survivor'da Şok Veda: Yunus Emre Özden Yarışmaya Gözyaşları İçinde Veda Etti!

Survivor All Star yarışmasının heyecan dolu düello finalinde, Yunus Emre Özden yarışmaya veda etti. İlk turda Nefise'ye karşı 5-1 mağlup olan Yunus Emre, finalde de 5-3 kaybederek yarışmadan elendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 17:08
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Survivor'da Şok Veda: Yunus Emre Özden Yarışmaya Gözyaşları İçinde Veda Etti!

"AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ"

Yunus Emre Özden, vedası sırasında yaptığı duygusal konuşmada, "Bu sezon yaşandı bitti, artık söylenecek son sözler şunlar; Zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Aileniz size bazı şeyleri karşılıksız verirken, bu çamur sıçratmaya büyümekte denebilir aslında. Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım. Burada beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken 'Her şeyin bir bedeli vardır' lafını duydum hep. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Eğip bükmeden, beni ailenizin içine aldınız. Beni ben olarak bir yerlere getirip, dünyanın attığı çamurlardan arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için teşekkür ederim," dedi.

KORKUNÇ KAZA VE NAGİHAN KARADERE'NİN İDDİALARI

Yunus Emre'nin elenmesinin ardından sosyal medyada yankılanan iddialar, Nagihan Karadere'nin açıklamalarıyla gündeme oturdu. Nagihan, Yunus Emre ile yaşadığı Jet Ski kazası ve darp olaylarını detaylı bir şekilde anlattı. Jet Ski kazasında ölümden döndüğünü belirten Nagihan, "Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı," dedi.

"KRİZLERE GİRDİ, DARP ETTİ"

Nagihan, yaşadıkları ciddi olayları anlatırken, Yunus Emre'nin darp olayını ve kendisine yönelik tehditlerini de açıkladı. "Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile. Elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi darp etti beni," diyerek yaşadığı zorlukları paylaştı.

Survivor All Star'da sular durulmazken, Yunus Emre Özden'in vedası ve sonrasında yaşanan gelişmeler uzun süre konuşulacağa benziyor.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.