Hava Durumu

Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı veda etti?

Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Erkek elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 aday eleme düellosunda yerlerini aldı. Peki, Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı veda etti?

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 11:12
Kaynak: İHA
Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı veda etti?

Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Erkek elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 aday eleme düellosunda yerlerini aldı. Peki, Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı veda etti?

Survivor All Star 2024 yarışmasında rekabet hız kesmeden devam ediyor. Tansiyonun bir an bile düşmediği güç yarışmasında haftanın elemesi gerçekleşti. Eleme adayları Mavi takımdan Hakan ve Batuhan olurken Kırmızı takımdan ise Özgür ve Bozok oldu. Eşleşmeler tamamlanırken eleme düellosu için atış alanındaki yerlerini aldılar.

Survivor All Star 2024 yarışmasında ilk eşleşme Batuhan ve Özgür arasında oldu. Kazanan adını adaylıktan sildirirken adada kalmaya devam edecek. Kaybeden ise final turunda yeniden yarışıyor. Survivor All Star'da düellonun ilk tur eşleşmelerinde Hakan Hatipoğlu, Bozok Gören karşısında 5-1'lik skorla galip gelerek adını eleme potasından sildirdi. Bu eşleşmenin kazananı Özgür oldu. Özgür böylelikle adını adaylıktan sildirmiş oldu. Batuhan ise final tutunda yeniden yarışıyor.

ÖZGÜR - HAKAN EŞLEMŞESİNDE KAZANAN KİM OLDU?

Survivor All Star 2024 yarışmasında ikinci eşleşme Bozok ile Hakan arasında oldu. Kazanan adını adaylıktan sildirirken adada kalmaya devam edecek. Kaybeden ise final turunda yeniden yarışacak. Özgür Tetik'te 2-0'dan çevirerek 5-4'lük skorla Batuhan Karakacayı mağlup etti. Bu düellonun kazananı Hakan oldu. Böylelikle Hakan adada kalmayı garantiledi.

FİNAL DÜELLOSU: BATUHAN - BOZOK KARŞILAŞMASI!

İlk düellolarını kaybeden Bozok ve Batuhan final turunda yarıştılar. Kaybeden Survivor'a veda eden isim oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'a veda eden isim Bozok oldu. Final turunda Bozok, Batuhan'a 5-0 kaybederek adaya veda eden yarışmacı oldu.

Bozok veda konuşmasını şu sözlerle yaptı;

"Bugün sabahtan beri hissediyordum, düellodan çıkamayacağımı hissediyordum. Böyle bir his vardı üzerimde. Belki atışlarda yanlış yaptım. İkinci rauntta başka bir şey seçmeliydim. Elim ısındı zannettim. Olmadı, olmayınca olmuyor. Benim Survivor'la serüvenim şöyle başladı; Turabi'nin Instagramdaki yazdığı şeyi gördüm. Turabi'yi aradım. Gidiyor musun dedim, gidiyorum dedi. Dedim ben de geleceğim. Sörf tahtamı aldım, garajıma koydum ve buraya geldim. Burada olmamın en büyük sebebi dünya güzeli bir kızımım olması ve 50 yaşındaki babasının böyle yarışmacılarla mücadele etmesi. Benim için en önemli olan şey oydu. Kızımı göreceğim için çok mutluyum".

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.