Hava Durumu

 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun’a Dava Açıyor: Öpüşme Görüntüleri Kumpas Çıktı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığına dair iddiaların ardından ortaya çıkan öpüşme görüntülerinin kumpas olduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:10
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun’a Dava Açıyor: Öpüşme Görüntüleri Kumpas Çıktı

Görüntüler Nasıl Ortaya Çıktı?

Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine misafir olarak giden Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, Erdoğan ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaştı. Erdoğan, bu görüntülerin kendisinden habersiz ve rızası dışında kaydedildiğini belirterek, iki isme karşı hukuki yollara başvurduğunu duyurdu.

 Suçlamalar ve Hukuki Süreç

Erdoğan, avukatları aracılığıyla Taşkın ve Vurgun’a karşı Türk Ceza Kanunu’nun 134. maddesine göre dava açılması talimatını verdi. Bu madde, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal edenlere bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası öngörüyor. Eğer ihlal görüntü veya ses kaydı yoluyla yapılmışsa, ceza bir kat artırılıyor.

  Taşkın ve Vurgun’dan Yanıt Yok

Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, iddialara ve dava sürecine dair şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmadı. İki isim, medya aracılığıyla iletlenen sorulara yanıt vermekten kaçındı ve konuşmak istemediklerini belirtti.

Erdoğan'ın, yaşanan bu olayların ardından nasıl bir yol izleyeceği ve hukuki sürecin detayları merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.