Hava Durumu

Yusuf Güney: 2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, uzaylılar ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Yusuf Güney: 2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız

Daha öncelerde astral seyahatle uzaya gittiğini söyleyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan UFO görüntüleri ile ilgili yorumda bulundu. Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) konusunda halka açık ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmişti. NASA toplantıda UFO görüntüleri yayınlamış ve  kısa sürede sosyal medya gündemine oturmuştu.

Uzay Bilimi'ne meraklı olmasıyla bilinen Güney, geçen gün sosyal medyada yayınlanan UFO görüntüleri için yorumda bulundu.

"Manyak bunlar ya"

Ünlü şarkıcı, ''Ne oldu şimdi? Manyak bunlar ya. Geçen sene söyledim zaten, şubat ayından itibaren başlayacaklarını ve dünyaya geleceklerini ben söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım. Size kolay gelsin.'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.