Hava Durumu

Kenan İmirzalıoğlu: Bu sene her şey çok tatsız geçiyor

2016'da dünyaevine Sinem Kobal ile mutlu bir evliliği olan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler'de bir kuaföründen çıkarken görüldü. Fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu, gelen proje tekliflerinden bahsederken, eşinin de ekranlara geri döneceği müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kenan İmirzalıoğlu: Bu sene her şey çok tatsız geçiyor

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, yedi yıl önce hayatlarını birleştirmişti. Çift, 2020 yılında ilk defa anne-baba olmanın heyecanını tatmıştı. İlk çocuklarına 'Lalin' adını veren ünlü çift, geçtiğimiz sene mayıs ayında ise ikinci kızları Leyla'yı kucaklarına almıştı.

''BU BAYRAMDA BÜYÜKLERİMİZLE DEĞİL KÜÇÜKLERİMİZLE İLGİLENDİK''

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Gazetecilerin sorularına cevaplayan oyuncu, Ramazan Bayramı'nda kızlarıyla vakit geçirdiklerini söyleyerek, "Bayram güzel geçti. Lalin'i bir yerlere götürdük ve onu eğlendirdik. Bu bayram büyüklerimizle değil küçüklerimizle ilgilendik. Lalin'in bayram hediyesi doğa ve yağmurda yürüyüş yapmak oldu" dedi.

''BU SENE HER ŞEY ÇOK TATSIZ GEÇİYOR''

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 11 ilde büyük yıkıma ve on binlerce de can kaybına neden olan deprem felaketiyle ilgili konuşan ünlü isim, "Bu sene her şey çok tatsız geçiyor. Bu seneki bayramları önceki senelerle karşılaştırmamak lazım aslında. Bölgede yaşayan insanlara elimizin uzandığı ve gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Keyifle anacağımız bayramlar görürüz umarım" diyerek duygularından bahsetti.

''YER ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BAZI İŞLER VAR''

Yaz sezonu ile ilgili planlarından da bahseden İmirzalıoğlu, "İçinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim" ifadesini kullandı.

''DÜNYA STANDARTLARINA YETİŞEMİYORUZ' ELEŞTİRİSİNE YANIT

Bazı Türk oyuncuların dijital platformda yayınlanan dizi ve filmler ile ilgili "Dünya standartlarına yetişemiyoruz" eleştirisi konusunda da konuşan İmirzalıoğlu şu ifadeleri kullandı:

Aslında kısmen haklılar. Arkadaşlarımız güzel işler yapıyor ama oyunculara sağlanan imkan ve alanla ilgili de olabilir bu durum. Ben bir içine gireyim ne olduğunu anlayacağız.

''TEKNE TATİLİ YAPARSAK HABER VERİRİM''

Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilerin "Çocuklar büyüdü. Bu sene tekne tatili olacak mı?" sorusuna ise "Ben size haber veririm, merak etmeyin" şeklinde verdiği yanıtla güldürdü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.