Hava Durumu

“MUDANYA’DA İYİ ADIMLAR ATILDI”

İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan’ın Bursa’daki son temaslarının halkası Mudanya oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“MUDANYA’DA İYİ ADIMLAR ATILDI”

Özel Haber- Nagehan Çalışkan 

 İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe İl Başkanı Yahya Bahadır ve Yönetiminde hazır bulunarak yeni üyelere rozet takıldı. İlçe Başkanı Nuran Piliçer tarafından ilçe ile ilgili bir sunum yapıldı. Piliçer; “kısa bir zaman önce göreve getirilmemize rağmen, uyguladığımız saha politikaları ile Mudanyalıların yüzünü güldüren parti olduk. Hemşerilerimiz bizimle birlikte artık yarınlara daha umutla bakıyor.” Dedi.

“Hala hedefteyiz!”

İl Başkanı Yahya Bahadır’da eş zamanlı olarak yapılacak olan delege seçimleri hakkında üyelere bilgi vererek; “İlçe Delege Seçimlerine çok önem veriyoruz. Tam anlamıyla Bursa’da yapacağımız bu görsel şölenle iktidar olmayı hak edeni dinamik kadroları oluşturabilecek tek parti olduğumuzu da kanıtlayacağız.” Dedi. Aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı da olan Erozan; “Sizin medyadan öğrenerek bildiklerinizi burada tekrarlamak istemiyorum. Ama görevimiz gereği dışarıda neler oluyor diye soruyorlar. Libya’da bataklığa saplamak istiyorlar. İran-ABD geriliminin ateşi henüz düşmedi. Hala hedefteyiz. Kıvılcımı ABD yaktı, odunu da bizimkilere verdi. Bu ateş çemberinden bir çizik almadan çıkmayı hepimiz adına diliyorum. Türkiye’nin süratle şu kılçıklı günlerde acilen parlamenter sisteme dönmesi elzem halini almıştır. Bu karanlık günleri, sizin omuzlarınızdan yükselerek Mudanya’ya doğacak güneşle aşabiliriz. Çok çalışın. Memleket kendini sahipsiz sanmasın.” Dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.