Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörle Mücadelede Engellerle Karşılaştık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörle Mücadelede Engelleyenler Halkımızın Huzurunu İstemiyor"

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 22:19
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörle Mücadelede Engellerle Karşılaştık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari ziyareti kapsamında yaptığı konuşmada, terörle mücadelede yaşanan engellemelere ve halkın huzursuzluğuna dikkat çekti. Erdoğan, CHP'nin ve bölücü birimlerinin Türkiye'nin huzurunu ve eksiklerinin olmadığını belirtti.

Erdoğan, Hakkari'ye yaptığı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da yere zeminini desteklemekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi. CHP ve ortakları sokaklarımızı oluşturmak ve kışkırtarak yasakların geri gelmesine çalıştılar. Böylece örgüt ise yaşlı, kadın, Genç, polis, asker demeden vatan evlatlarını kalleşçe katlederek, aynı amaca hizmet etti.Her ikisi de Türkiye'de huzur, güvenlik, kardeşlik ve demokrasinin hakimiyetinden yoksun kaldılar.Her ikisi de bu milletin terör belasından yakalanmasını kurtarmasını hiçbir zaman istemediler" dedi.

Erdoğan, Hakkari'nin huzuru için aday belirlemede terör koşullarına kaynak aktarımından hareket edilmeye devam edildiğini vurguladı. Adaylarıyla birlikte Hakkari'nin kalkınması ve gelişmeler için mücadele edeceklerini ifade etti.

Hakkari'nin son yıllardaki gelişmelere de değinen Erdoğan, "Hakkari'ye 21 yılda yaklaşık 72 milyar liralık yatırım yapmıştık. Yüksekova'dan buraya kadar araçlarınızla rahatlıkla gidebiliyorsunuz. 20 yıl önce böyle bir imkan var mı? Umarım tünellerle yollarımızı daha da güzel hale geliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Hakkari Valiliği'ne geçti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.