Hava Durumu

Muğla’da CHP ve İYİ Parti Adayları Arasında Tartışma

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer arasında gergin anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 19:09
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Muğla’da CHP ve İYİ Parti Adayları Arasında Tartışma

İki adayın karşılaşması, seçim çalışmaları sırasında bir iş yerinde gerçekleşti.

Aras, İYİ Parti heyeti ile selamlaşırken Süer ile tokalaşmak istedi. Ancak Süer, Aras'ın elini sıkmayı reddederek, 'Ben sizinle tokalaşmam, sizin bu millete yaptıklarınız için ben buradayım zaten.' şeklinde konuştu. Aras ise 'Kendine gelir misin? Senin provokasyonuna gelecek kimse yok burada. Saygılı ol. Biz bu memleketin çocuğuyuz.' yanıtını verdi.

Tartışma, Süer'in 'Bu memleketin çocuğuysan PKK'nın avukatını, bu milletin çocuklarının katilinin avukatını kendine yardımcı yapmayacaksın. Millete verdiğin sözleri tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin.' sözleriyle daha da alevlendi.

Süer, Aras'a yönelik eleştirilerini sürdürerek, 'Senin bu millete yaptığın ayıp. Onun hesabını sormaya geldik. Senin gibilerle el sıkışmam, sana işim de düşmez. İnşaatçı da değilim, devlette, belediyede ihalem de yok. Sözlerini tutmayı öğreneceksin. Sana yazıklar olsun. Bu millet bu seçimde sana 'yazıklar olsun' diyecek.' ifadelerini kullandı.

Olay, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, yaşanan bu tartışma sosyal medyada geniş yankı buldu. Ahmet Aras ise tartışmanın ardından olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.