Hava Durumu

Burun Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Gitti, Burnundan 150 Böcek Çıktı

Burun Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Adamın Burnundan 150 Böcek Çıktı

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 00:09
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Burun Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Gitti, Burnundan 150 Böcek Çıktı

 Burun ağrısı şikayetiyle hastaneye giden bir adamın burnunda yaşanan olay tıbbi çevreleri şaşkına çevirdi. HCA Florida Memorial Hastanesi'nde gerçekleştirilen incelemeler sonucunda, adamın burnunda 150'e yakın böcek tespit edildi.

Doktor David Carlson, bu durumu "tiksindirici" olarak nitelendirerek hastanın durumunu detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan röntgen incelemesinde, mikroskopik olmayan, aksine "küçük parmağın ucu kadar büyük" birçok böceğin tespit edildiği belirlendi.

Böceklerin makineyle yapılan emme yöntemiyle çıkarılmaya çalışılmasına rağmen başarısızlıkla sonuçlandığı ve bu nedenle doktorlar tarafından böceklerin tek tek çıkarılması gerektiği kararına varıldı. Uzun bir sürecin ardından, adamın burnundan tam 150 adet küçük böcek çıkarıldı.

Doktor Carlson, kariyeri boyunca nadir rastlanan bu tür bir olayla karşılaşmadığını vurgulayarak olayın önemine dikkat çekti.

Bu olağanüstü sağlık durumu, burun ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran bir kişinin yaşadığı ender görülen bir durum olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.