Hava Durumu

Bahçeli: Bizdeki muhalefet iktidarı düşürmek şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "bizdeki muhalefet iktidarı düşürmek şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır" ifadelerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 11:28
Kaynak: İHA
Bahçeli: Bizdeki muhalefet iktidarı düşürmek şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Milletimizi hüzne boğan bir felaket meydana geldi. Heyelan bölgesi alanında hala riskler olduğu, zaman zaman toprak kaymalarının yaşanması aramam-kurtarma ekiplerini zora sokmaktadır.

Allah var, gam yoktur. Ümitlerimizi diri tutarak bölgeden gelecek müjdeli haberlere kulağımızı çevirmiş durumdayız.

14 Şubat 2024 çarşamba günü TBMM'nin devreye girmesini elbette yerinde bulduk ve destekledik. Kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu'nun kurulmasını isabetli karar olarak görüyor ve yanında duruyoruz.

Herkes eteğindeki taşı döksün de görelim. Kim ne biliyorsa açıklasın da bilelim.

Siyanür iddiasında bulunanlar iddiaları ispat etsin. Ağzıyla değil de karnıyla konuşanların şımarıklıkları tahammül sınırlarını aşmıştır. Halen dedikodu üretmenin, hala kaygıları diri tutmanın tutarlı bir yanı var mıdır?

Kayan toprak inşallah kaldırılacaktır, yaralarımız el birliğiyle sarılacaktır.

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı sayın Murat Kurum ne hikmetse hedef haline getirilmişti. Sinsi bir propagandanın tedavülde olduğuna işaret etmiştir.

ÇED raporunu veren Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanlığı değildir. Altın madeninin çevreye zarar verip, vermeyeceğini denetlemektedir. Anlaşılacağı üzere sayın Murat Kurum görevini layıkıyla yapmıştır.

Bizdeki muhalefet iktidarı düşürmek şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır.

Menfur ve emel sahiplerinin çabaları boşunadır. Ankara altın çağına kavuşacak, İstanbul Kurum'una kavuşacak. Ne yaparlarsa yapsınlar. Derin izleri beraberce sileceğiz.

ERDOĞAN'IN BAE VE MISIR'A ZİYARETLERİ

Ülkeler arası gerginlikler ve yakınlıklar farklılaşmaktır. Uluslararası ilişkiler dinamik bir süreçtir. Dünya genelinde belirsizlikler endişe verici ölçüde artış haldedir. Farklı coğrafyalarda çıkan kriz ve ihtilaflar barış, huzur ve istikrarı tehdit etmektedir. Siyasi, ekonomik ve ticari güç mücadeleleri sertliği, dipsiz anlaşmazlıkları körüklemektedir.

Türkiye'miz böylesi bir ortamda yüksek öngörü, manevra kabiliyeti, diplomasi gücüyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Hem sahada hem masada muktedir bir Türkiye gerçeği herkesin takdirini toplamaktadır.

Çevremizde barış, huzur, refah ve istikrar kuşağının tesisi amacıyla diplomatik ilişkiler kesintisiz mesafe almaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın BAE ve Mısır ziyaretleri tarihi mahiyettedir. Biz bu ziyaretin hem doğru hem yararlı olduğunu değerlendiriyoruz. Türkiye-Mısır ilişkileri olması gereken seviyeye çıkacaktır.

Türkiye ile Mısır'ın birbirine sırt dönmesi tarihe terstir, faturası ağır olacaktır. Ortak bildirinin imzalanmasının yanında ticaret hacminin artırılması umut verici gelişmedir. Türkiye ile Mısır'ın yakın teması iki ülkenin stratejik kazancını tahkim edecektir.

Muhalefetin koro halinde çıkışları, Türk politikasını idrak edemeyen sefil bir anlayışıdır. Türkiye başta CHP olmak üzere zillete düşen diğer partileri kıskandırmakta ve çatlatmaktadır. Onlar umudur yapay zekaya bağlayadursunlar, Cumhur İttifak

İSRAİL'İN REFAH'A SALDIRILARI

Netanyahu'nın ısrar ve inatla Refah'a operasyon yapacaklarını söylemesi Mısır için de tehdittir. İsrail, Refah'tan uzak durmalı, yeni operasyonlardan kaçınmalıdır.

İsrail katliamlarına son vermelidir. Uluslararası toplum yalnızca sözle, kınamayla yetinmemelidir. İnsanı dram bitmelidir. BM ve küresel vicdan çok acil harekete geçmelidir.

"CHP, EKSENİNDEN KAYMIŞTIR"

Türkiye artık eski Türkiye değildir. Ya muhalefet değişecek ya da millet bu muhalefetin defterini dürecektir. Beka mücadelesini hafife almaları ağır yaralı ve yüreksiz siyasetin ifşasından başka bir şey değildir.

CHP sadece kendi içinde kavgalı değil Türk milleti ile sorunludur. Yedek kulübesine çekilmesi milli bir görevdir. Demlenmiş CHP'nin doğrusu ile yanlışı birbirine karışmıştır. DEM artık CHP'nin kumanda odasına kadar nüfuz etmiştir. Kimin aday yapılıp yapılmayacağına kadar müdahil olmuştur. Adı konulmamış kokuşmuş ilişki CHP'nin iç yüzünü deşifre etmiştir. Özgür beyi iradesi ve şifreleri DEM'in eline geçmiştir. Türkiye'yi devirmeye çalışanlara Türk milleti müsaade etmeyecektir.

Atatürk'ün anılarını hiçe sayanları, Türk'lüğü rafa kaldıranları, İstanbul'u Ermeni şehri ilan edenleri Türk milleti affetmeyecektir. Etnik ayrımcılığını kamçılamak milliyetsizlerin ağzıdır. CHP ekseninden kaymış, kayış koparmıştır. CHP sakat siyasetin pençesinde kıvranarak tükenişe ve inişe geçmiştir. Yerel yönetimleri zillet çukurundan çıkarmanın zamanı yaklaşmıştır. O zaman 31 Mart'tır. Vakit el ele vermenin, gönüllerde birleşme vaktidir.

Çürümüş bir kalem sahibi köşesinde "alt gelir grupları, bilin ki ülkeyi kurtarmıyor tersine yıkımına destek oluyorsunuz, evlatlarınıza cehennem gibi yaşam bırakıyorsunuz" yazmıştı. Bu kalem yobazlarına vatanı bırakmayacağız. Milleti aşağılayan, cahil diyen kalemşörlere boyun eğmeyeceğiz. Yılmayacağız, yıktırmayacağız. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz, hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türkiye'yiz, Türk milletiyiz.

AYM VE DANIŞTAY'IN KARARLARI

Danıştay 5. Daire neye hizmet etmektedir. Üyeleri bu kararlar alınırken maklube mi yemektedir? FETÖ'cüleri aklamak cinayet değil midir? Allah'tan HSK devreye girmiş ve mesleğe iadesi yapılan 387 kişi hakkında yeni işlem yapılmıştır.

FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır. Boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir.

Yusuf Suresi'ne konu olacak bir şey yoktur. Kuyruğu kesilen yılan vardı. Bu sefer kafasını koparmak and olsun bizim için şereftir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.