Hava Durumu

Bakan Varank, Bursa'da Hasanağa Mahallesi'nde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa 28. Dönem Milletvekili Mustafa Varank, Hasanağa Mahallesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bakan Varank, Bursa'da Hasanağa Mahallesi'nde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, 28. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa VarankHasanağa'da Mahalle ziyareti gerçekleştirdi.Gerçekleştirilen ziyarette Varank'a AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'da eşlik etti. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa 28. Dönem Milletvekili Mustafa Varank'ın konuşmasından satır başları şöyle; 

14 Mayıs'ta milletimiz kahir ekseriyetle Cumhur İttifakı'nı mecliste çoğunluğa getirdi. 323 milletvekiliyle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız binde 5'lik bir farkla ikinci tura kaldı. Ama inanıyoruz ki 28 Mayıs'ta aziz milletimiz doğru tercihi yapacak. Kaldığı yerden milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızı takdir edecek ve biz de yolumuza devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim, çok uzun konuşmayacağım. Çünkü zaten sizler her şeyin farkındasınız. Bakınız karşınızda bir Millet İttifakı var. Yola başlarken dediler ki bu millet Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden memnun değil. Biz bunu değiştireceğiz. Güçlendirilmiş parlamenter sistem getireceğiz. Ama seçimlerde yeterli oyu alamadılar. Cumhur İttifakı'nın milletvekiliyle tekrar bize şunu gösteriyor. Vatandaşımızın bir eleştirisi yok. Yani sistem zaten Allah yavaş işlerin tarafları olabilir. Biz kendimizi güncellemesini, sistemin mücadelesini bildik. Bu manada da Cumhurbaşkanımızın hükümet sistemi biraz daha güncellenmesini istediği taraflar varsa bunlarla ilgili süreçleri devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanımızın devam etmesi oldukça yoğun. 

VARANK'TAN OKUL TALEP ETTİLER 

Varank, gerçekleştirdiği Hasanağa ziyaretinde, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini de dinledi. Hasanağalı vatandaşlar, öncelikli problemlerinin yol ve okul olduğunu belirtti.

Hasanağa köyünde ikamet eden ve fabrikada mesai de olan bir vatandaş ise, arkadaşının telefonu vasıtasıyla Varank ile görüntülü konuştu.

VARANK, AKÇALAR'DA VATANDAŞA SESLENDİ 

Varank, gerçekleştirdiği Hasanağa Mahalle ziyaretinin ardından Akçalar Mahallesi'ni ziyarette bulundu. Varank'ın Akçalar'da gerçekleştirdiği ziyaretindeki konuşmasından satır başları şöyle; 

Değerli hemşehrilerimiz tabii 14 Mayıs sürecinde buraya gelme imkanımız olmadı. Şu anda sizleri ziyaret ediyoruz. Bugün bu bölgedeydik. Sanayicilerimizi ziyaret ettik. Mahallelerimizi geziyoruz. Hemşehrilerimizle buluşuyoruz. 14 Mayıs sürecinde güçlü bir destek verdiniz. Inşallah 28 Mayıs'ta bu işi bitirmemiz lazım. Çünkü Türkiye'nin kaybedecek vakti yok. Kaosla kaybedecek zamanı yok. Biliyorsunuz Millet İttifakı seçim boyunca ne dedi? Biz güçlendirilmiş parlamenter sistem getireceğiz dedi. Bir takım vaatlerde bulundu. Artık bunları yapmasının bir yolu yok. Çünkü mecliste iktidar, çoğunluk Cumhur İttifakı'nda. 

"KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLSA MECLİSTEN BÜTÇESİNİ BİLE GEÇİREMEZ"

Hiçbir söylediklerini yerine getirme şansları yok. Ama aynı zamanda şu anda yürütmeyle yasamanın da uyum içerisinde çalışmadığı müddetçe bu ülkede ahenkle bu ülkeyi yönetmek mümkün değil. Yani olmaz ama. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olsa meclisten bütçesini bile geçiremez. Çünkü iktidar mecliste Cumhur İttifakı'nda. Onun için vatandaşımız neyin doğru, neyin yanlış olduğunu gayet iyi değerlendiriyor. Inşallah 28 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir desteği verecek. Türkiye gemisinin kaptan köşküne Sayın Cumhurbaşkanı'nı tekrar oturtacak. O dümeni tekrar Sayın Cumhurbaşkanı teslim edecektir. Onun için ben sizlerden bir söz istiyorum. 28 Mayıs'ta tekrar coşkuyla sandıklara gidip Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermeye var mıyız? Söz mü? Değerli kardeşlerim yapacak çok işimiz var. Bizim öyle ne yapar? Ne de yaptırmayan siyasilerle işimiz olmaz. Bizim yapacak çok işimiz var. Türkiye'nin önünde aşması gereken engeller var. Bitirmemiz gereken projeler var. Ama sizlerin desteğiyle, sizlerin katkılarıyla hep beraber Türkiye yüzyılını, Bursa yüzyılını inşa edeceğiz. 

"11 SEÇİM KAYBETMİŞ BİR ADAMDAN KİME NE HAYIR GELİR"

Ben bu Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Millet İttifakı'na oy veren, samimiyetle oy veren kardeşlerimize de gerçekten çok üzülüyorum. Yani yatıyorlar, kalkıyorlar Kılıçdaroğlu. 11 seçimi kaybetti. 12. seçime gidiyoruz. Hala başlarında Kılıçdaroğlu var. Onlara da deyin ki değerli kardeşlerim bakın en azından bir seçimde sevinin ya. Gelin bu turda Sayın Cumhurbaşkanımıza verin. Bu seçimi de 'kazandınız kazanma hissini siz yaşayın' deyin. Sizin için üzülüyoruz deyin. Ve deyin ki değişim. Önce başınızdaki Kılıçdaroğlu'nu bir değiştirin. Değil mi? Onu değiştirmeden bir neticeye uğrama şansınız yok. Bir neticeye kavuşma şansımız yok.11 seçim kaybetmiş bir adamdan kime ne hayır gelir ya? Kendinizi de üzmeyin. Şu seçimde bir mutlu olun. Gelin Recep Tayyip Erdoğan'a oy verin. 

Gerçekleştirilen Akçalar ziyaretinde vatandaşlara dondurma ikram edildi ve çocuklara oyuncak dağıtıldı.

kaynak:bursadabugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.