Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Gençlik Buluşması'na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşpınar Kültür, Eğitim ve Sosyal Destek Kampı'nda düzenlenen Adıyaman Gençlik Buluşması'na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Gençlik Buluşması'na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşpınar Kültür, Eğitim ve Sosyal Destek Kampı'nda düzenlenen Adıyaman Gençlik Buluşması'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Deprem bölgesi şehirlerimizi yeniden gezeceğiz. Ülkemizin yaşadığı en büyük afet olan 6 Şubat depremlerinden beri hep buralarda olduk. Biz birileri gibi buraları deprem turist edasıyla gezmiyoruz.  

Gençlerimizin bu süreçte gösterdikleri samimi gayretin, sergiledikleri özverili çalışmaların yakın şahidiyiz. Ülkemizde birileri gençleri küçümseyerek kendilerince sizlerle aramızı açmaya çalıştılar. Halbuki biz siyasi hayatımız boyunca hep gençlerle yol yürümüş her mücadelemizi onlarla vermiş birisiyiz. Onlar gençleri harflerle etiketlendirirken biz gençlerimizi sanatla, kültürle vizyonlarını genişletmek için çalıştık. Gittiğimiz her yerde bunun neticelerini de alıyoruz.

Biz Teknofest ile gençlerimizin vizyonunu için çalışıyoruz. Özgüven sahibi gençlik dedik. Spordan bilime her alanda onların başarıları ile gururlandık. Atölyeleri, kütüphaneleri ile adeta hayat okulu kurulduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın gençlerimizin eğitimine destek veriyor onları hayata hazırlıyoruz.

Gençlerimizden aldığımız enerji ile ülkemizin geleceğini inşa edeceğimiz değerleri deprem bölgesinde kuruyoruz. Savunma sanayi tesislerinin bir kısmını bölgemize getiriyoruz. Adıyaman'da kablo kolektör tesisi kuruyoruz. Mesleki eğitimde sessiz devrim gerçekleştirdik.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.