Hava Durumu

Erkan Aydın, "Yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı mücadele sürecek"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanlığı'nın öncülüğünde, sivil toplum örgütlerinin desteğiyle gerçekleştirilen Bursa Halk Dayanışması etkinliğine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2025 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2025 20:13
Muhabir: ENGİN ÖZKONUK
Erkan Aydın, "Yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı mücadele sürecek"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yoksulluk, sefalet ücretleri, açlık ve adaletsizlik gibi toplumsal sorunlara karşı yürütülen mücadelede, halkın hak ettiği refah ve adaleti elde edebilmesi için toplumsal dayanışmanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bursa'da yapılan yürüyüş ve dayanışma etkinliğinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ülke genelindeki yoksulluk ve geçim sıkıntısının nedenlerine dikkat çekerek, "Ülkemizin dört bir yanında yoksulluk, adaletsizlik ve geçim sıkıntısı konuşuluyorsa, bunun sebebi bellidir. Ekonomik sıkıntılar ve adaletsiz uygulamalar, halkımızın yaşamını her geçen gün daha da zorlaştırıyor" dedi.

"Halkımız İçin Mücadelemiz Devam Edecek"

Başkan Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, halkın temel hak ve özgürlükleri, insana yaraşır yaşam koşulları ve ekonomik adalet için verilen mücadelenin süreceğini ifade etti. "Yoksulluk, sefalet ücretleri, açlık ve adaletsizlik karşısında durmaya devam edeceğiz. Bursa Halk Dayanışması olarak hep birlikte yoksulluğa ve adaletsizliğe karşı yürüdük. Bu mücadele, halkımızın hak ettiği refahı ve adaleti elde edebilmesi için hepimizin ortak sorumluluğudur" diye konuştu.

Sivil Toplum Örgütlerinden Destek

Bursa Halk Dayanışması etkinliğine, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da büyük destek verdi. Yürüyüş, ekonomik eşitsizliklere ve toplumsal adaletsizliğe karşı seslerini duyurmak isteyen halkın birleştiği anlamlı bir buluşma oldu. Başkan Aydın, etkinlikte Bursa halkıyla birlikte yürüdükten sonra, "Halkımızın yaşam kalitesinin artırılması, insanca yaşayabilmesi için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi.

Birlikte Güçlü Bir Mücadele İçin Adım Atıldı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa Halk Dayanışması etkinliğinin sadece bir yürüyüşten ibaret olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. "Bu mücadele, sadece bir şehrin değil, tüm halkın ortak mücadelesidir. Refah ve adalet için birlikte adım atmaya devam edeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.