Hava Durumu

Özgür Özel: Bursa'nın üstüne çok titriyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda "Hedefimiz belediye kaybetmemek, üstüne yeni belediyeler eklemek, büyükşehirde ilk akla gelen Bursa. Orada çok iyi gidiyor her şey. Bursa'nın üstüne çok titriyoruz" ifadelerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 11:18
Kaynak: İHA
Özgür Özel: Bursa'nın üstüne çok titriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda "Hedefimiz belediye kaybetmemek, üstüne yeni belediyeler eklemek, büyükşehirde ilk akla gelen Bursa. Orada çok iyi gidiyor her şey. Bursa'nın üstüne çok titriyoruz" ifadelerinde bulundu.

Özgür Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"Ben Hatay'da süreci kötü yönettiğimizi düşünmüyorum. Hatay yanlış yapamayacağımız bir yer. Hatay'ın travmasına anlayış gösteriyoruz. Hatay'ın duyguları var. Hatay'da o yüzden 5 anket yaptık. Her şeyi anketlere bağlamak da doğru değil. İzmir'e bir heyet yolladık, Hatay'a 3 farklı heyet yolladık. Hatay Büyükşehir, Türkiye'de Hatay'ı aşan bir noktaya geldi. Hatay'da biz yüzde 20-30 arası oy alabiliyorken iki dönemdir Hatay'ı kazanan bir belediye başkanı var.

CHP'NİN GÖSTEREBİLECEĞİ EN İYİ ADAY

Yaptırdığımız anketlerde Lütfü Savaş CHP'nin gösterebileceği en iyi aday. Bir yandan da Hatay Belediye Başkan Adayının değişmesi yönünde bir takım talepler var. İki karardan birini vereceksiniz. Bir yanda Suzan Şahin var. Anket yapıyorsunuz Lütfü Savaş her partiden oy alıyor. Biz 10 Ocak'ta Lütfü Savaş'ı aday açıkladık. Sonra gördüğümüz tartışmalar oldu. Son gün anket yaptık. Lütfü beyi de davet ettik. Bütün ilçe belediye başkan adaylarını Hatay'la ilgili, gecenin 02.30'unda mesela Hatay'la ilgili milletvekilimiz Nermin Hanımın son bir kere fikrini aldım.

GECENİN ÜÇÜNDE KARAR VERDİK

Son gün örgüt dedi ki Lütfü Savaş, eski vekiller, yeni vekiller dedi ki; Lütfü Savaş. Lütfü Bey de yaptığı çalışmalardan hem de kendi taahhüdü "1 Nisan'da ben bu Hatay'ı AK Parti'ye bırakmayacağım, kazanacağım" Düşündük, taşındık, gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu. Ben bu kararın bu kadar ince eleyip sık dokunarak alınmasını kötü süreç yönetimi olarak görmüyorum."

"BURSA'NIN ÜSTÜNE ÇOK TİTRİYORUZ"

Hedefimiz belediye kaybetmemek, üstüne yeni belediyeler eklemek, büyükşehirde ilk akla gelen Bursa. Orada çok iyi gidiyor her şey. Bursa'nın üstüne çok titriyoruz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.