Hava Durumu

AĞAKÖY’DE HEDEF 2 LİG

Ağaköy Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Muhammet Akdaş, gerçekleştirilen transferleri değerlendirerek, 2 Lig’e yükselmelerinde bir engel olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
AĞAKÖY’DE HEDEF 2 LİG

Özel Haber / Batuhan Ersek

Ağaköy Kadın Futbol Takımı transferde hız kesmiyor. 2 Lig’e yükselmeyi hedefleyen Ağaköy, son olarak hava toplarındaki hâkimiyeti ile bilinen 24 yaşındaki Sevgi Koç’u kadrosuna kattı. Gerçekleştirilen transferler ile kadroyu güçlendirdiklerini belirten Ağaköy Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Muhammet Akdaş, “2020-2021 sezonu için çalışmalarımız sürüyor. Şu ana kadar 5 oyuncuyu kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yeni isimleri açıklamaya devam edeceğiz. Sportif Direktörümüz Lara Hanım’ın önderliğinde transfer çalışmaları devam etmektedir. Zaten güçlü bir kadroya sahibiz, takımımızda birçok milli oyuncuyu bulunduruyoruz” ifadeleri kullandı.

Hedeflerinin 2. Lig’e yükselmek olduğunu vurgulayan Akdaş, “Tüm oyuncularımız idmanların dışında ayriyeten de çalışmalar yapıyor. Bu çok önemli bir şeydir. 2 Lig’e çıkmamıza herhangi bir engel yok. Bazı eksikliklerimiz var. Onları da yapacağımız transferlerle tamamlayacağız. 3 oyuncu daha aldıktan sonra kadromuzu tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.