Hava Durumu

Antalya’da son gelişmeler!

Fenerbahçe ile Galatasaray her maç sonrası birbirini sert sözlerle itham etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 12:58
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Antalya’da son gelişmeler!

HABER / İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ

Son olarak Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanan maçla ilgili sosyal medyada Antalya’da Kara Geceolarak hastag açıldı. Binlerce mesajın bu başlık atında toplandığı görüldü. İki takım taraftarı birbirini şike yapmakla suçladığı dikkatlerden kaçmadı.

Maçın başında kesilen bir pozisyonun hatalı karar olduğunu öncelikle Antalya yönetimi maç sonrasında açıkladı. Durumu fırsat bilen GS taraftarı konuyla ilgili üst üste açıklamalarda bulundu. Maçın bu pozisyonun sonucunda farklı bittiğini dile getiren taraftarlar hakeme ve TFF’ye veryansın etti.

Antalya’da Kara Gece Ne Demek

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynan maçın sonrasında hatalı kararlar verildiğini düşünen taraftarlar konuyla ilgili X üzerinden konu açtılar. Bir anda binlerce mesaj konuyla alakalı olarak paylaşıldı. Konuyu kendi bakış açılarından değerlendiren çok sayıda taraftar hakemin yanlış maç yönettiğini bir daha bu hakeme önemli maçların kesinlikle verilmemesi gerektiğini dile getirdiler.

Konuyla alakalı olarak sürekli olarak her maç sonrasında iki ezeli takımın taraftarı birbiriyle karşı karşıya geliyor. Bu sene iki takımın arasında geçeceği tahmin edilen ligin bu sebeple her maç sonrasına da taşındığı düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.