Hava Durumu

Arda Güler’e Real Madrid’de Oynama Sözü

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti ile gerçekleştirdiği özel bir görüşme sonrasında, önemli bir maçta oynama sözü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 19:15
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Arda Güler’e Real Madrid’de Oynama Sözü

Bu görüşme, Arda Güler için Real Madrid kariyerinde yeni bir sayfa açabilir.

Antrenmanlarda gösterdiği üstün performans ile dikkat çeken Arda Güler, son olarak takım arkadaşı Ceballos'u çalımlayıp harika bir golle tamamladığı bir hareketiyle Real Madrid antrenmanında şov yaptı. Bu hareketiyle Davide Ancelotti'nin övgüsünü alan Arda, takımın teknik ekibi tarafından özel olarak tebrik edildi.

Beverly Vista Ortaokulundaki olayın, teknolojinin etik kullanımı ve dijital ortamlarda güvenli etkileşimin önemine dair tartışmaları tekrar gündeme getirdiği belirtildi. Çocuklar ve aileleri, okuldan atılma kararına herhangi bir itirazı olmadı.

Defensa Central'a göre, Ancelotti'nin Arda Güler'e Pazar günü oynanacak Celta Vigo maçında oynayacağını söylediği belirtiliyor. Carlo Ancelotti'nin, maçın gidişatına göre genç yıldıza yeterli oynama zamanı vereceği ve bu maçın Arda için büyük bir fırsat olabileceği ifade ediliyor.

Ancelotti'nin Arda Güler'i 'ödüllendirmek' istediği ve Real Madrid taraftarlarının Bernabeu'da genç yeteneği izlemek için sabırsızlandığı bildirildi. Arda Güler, takımda kendini öne çıkarmak için kritik bir fırsatla karşı karşıya.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.