Hava Durumu

Eray Yazgan: "Ali Koç Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduk"

İstanbul'da, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 01:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 01:05
Kaynak: İHA
Eray Yazgan: "Ali Koç Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduk"

Galatasaray Divan Kurulu'nun Mart ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Galatasaraylı Hukukçular Derneği Başkanı Hüsnü Seçkin Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un "Galatasaray bu ülkenin beka problemidir" açıklamasını eleştirdi ve sarı-kırmızılı yönetimin bu konuda adım atması gerektiğini belirtti.

Hüsnü Seçkin Koç'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Bahsi geçen şahıs (Ali Koç) hakkında bir suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tazminat davalarının takibini de yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na gerekli başvuruları yaptık. Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir şeyler söylerken birkaç kez düşünür, sonra konuşur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.