Hava Durumu

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu Ligden Çekilme Gündemiyle Toplanacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de son gelişmeleri değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 22:12
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu Ligden Çekilme Gündemiyle Toplanacak

Fenerbahçe, dünkü Trabzonspor maçında çıkan olayları görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 2 Nisan'daki toplantıda Futbol A Takımımızın Süper Lig’den çekilmesi dahil, alınacak aksiyonlar değerlendirilecek denildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de son gelişmeleri değerlendirdi. Koç, Trabzonpor maçında yaşananlar için, "Türk futbolu için utançtır. Bu iki kulübü birbirine vurdurmaya, iki kulüp arasında şiddet ve nefret tohumu ekmeye son 13-14 yıldır ön ayak olanlar var. 1996 şampiyonluğundan sonra aslında tansiyon yükseldi ama hiçbir zaman böyle nefret tohumu ekilmemiştir" dedi.

Koç, "Sahaya meşale geliyor. Hakem görüyor meşaleyi ve oyunu devam ettiriyor...Ya biz 3-2 yenilseydik veya 2-2 berabere kalsaydık ne olacaktı? Zorbalıkla bir şampiyonluğumuzu daha mı alacaktınız?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirmek üzere 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı. Toplantıda takımın Süper Lig'den çekilmesi dâhil alınacak aksiyonlar değerlendirilecek.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.