Hava Durumu

Galatasaray Başkanı'ndan Süper Kupa Maçı Konusunda Net Tavır!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi yönündeki isteğine karşılık Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile gerçekleştirdiği görüşmede net bir tutum sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 15:06
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Galatasaray Başkanı'ndan Süper Kupa Maçı Konusunda Net Tavır!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı ve gergin anlara sahne olan maçın ardından, futbol gündemi bu olayla meşgulken, Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal, Süper Kupa maçının Avrupa maçları göz önünde bulundurularak ertelenmesi gerektiğini öne sürmüştü.

Dursun Özbek, ilk etapta "Süper Kupa ile ilgili karar TFF'nindir. Türk futboluna faydası olacak her türlü kararın arkasında dururuz" diyerek olumlu bir yaklaşım sergilese de, Galatasaray camiasının önemli isimlerinin uyarıları ve Fenerbahçe'nin çekilme restiyle ilgili endişeler dikkate alındığında, Özbek'in tutumu değişti.

Galatasaray'ın Divan Kurulu toplantısında "7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı var" diyerek maçın planlandığı gibi oynanması gerektiğini vurgulayan Özbek, TFF Başkanı'na ertelemeye ilişkin bir talepte bulunulmaması gerektiğini ifade etti. Bu durum, Türk futbolunun içinde bulunduğu kriz ortamında, Galatasaray'ın duruşunu ve futbol gündeminin ne yönde ilerleyeceğini göstermesi açısından önem taşıyor. Galatasaray Başkanı'nın net tutumu, iki büyük kulüp arasındaki rekabetin yanı sıra, Türk futbolunun yönetimine dair daha geniş bir tartışmayı da beraberinde getiriyor.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.