Hava Durumu

Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi!

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi ile ilgili gelişme yaşandı. Icardi'nin menajeri Wanda Nara, İtalyan kanalına oyuncunun PSG'deki geleceğine dair önemli ifadelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi!

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performansın ardından yeniden Avrupa devlerinin radarına girdi. Galatasaray'ın da bonservisini almak için girişimlerde bulunacağı Arjantinli yıldız için ülkesinin basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Icardi'nin menajeri Wanda Nara, İtalyan basınına oyuncunun geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte Arjantin basınından ortaya atılan Mauro Icardi iddiasının detayları...

GALATASARAY'DA KENDİNİ BULDU

PSG'de Neymar, Messi ve Mbappe'nin gerisinde kalan Mauro Icardi sezon başında Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Arjantinli yıldız PSG'de geçirdiği kötü sezonun izlerini Galatasaray'da attı. Icardi, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 13 resmi karşılaşmada 9 gol atıp 6 asist yaptı.

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki performansı Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Galatasaray da Icardi'nin bonservisini almak için girişimlerde bulunacak.

ARJANTİN'DEN ICARDI İDDİASI

Arjantin'den TyC Sport'ta yer alan habere göre Mauro Icardi kariyerine PSG'de devam etmeyecek. Oyuncunun menajeri Wanda Nara, Icardi'nin gelecek sezon PSG'de forma giymeyeceğini İtalya'dan Rai kanalına doğruladı. Mauro Icardi için son olarak Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al-Nassr'ın teklif yaptığı fakat Arjantinli yıldızın Avrupa'dan teklif beklediği ifade edildi.

İŞTE ICARDI'Yİ İSTEYEN KULÜPLER

Haberde Mauro Icardi için İtalyan devleri Milan ve Roma'nın oyuncuya gelecek sezon için güvence verdiği belirtildi. Icardi'nin Galatasaray'daki günlerinin sayılı olduğu ve oyuncunun da bu durumun farkında olduğu ifade edildi. Haberde Icardi'nin PSG'nin planlarında yer almadığı ve gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağına yer verildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan duygusal ilişkisinin yanı sıra Galatasaray'daki günlerinin sayılı olduğunun da farkında. Arjantinli oyuncunun Türk kulübünde kiralık olduğu ve haziran ayında PSG'ye döneceği kesin. Ancak Icardi, Paris ekibinin planlarında yer almadığı için diğer teklifleri incelemeye başladı. Icardi'nin temsilcisi olarak görev yapan Wanda Nara, Rai 2'ye yaptığı açıklamada oyuncunun gelecek sezon PSG'de oynamayacağını doğruladı. Buna ek olarak, Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr kendisini transfer etmek istese de Milan ve Roma, onu planlarına aldığına dair güvence verdi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.