Hava Durumu

Galatasaraylı Eski Basketbolcu DejanMilojevic Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Sırp basketbolcu DejanMilojevic, Galatasaray'da forma giydiği 2008-2009 sezonundan bu yana basketbol camiasında sevilen bir isimdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 14:32
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Galatasaraylı Eski Basketbolcu DejanMilojevic Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

 Ancak, trajik bir olay sonucunda hayatını kaybetti. 47 yaşındaki eski basketbolcu, bir restoranda yemek yediği sırada aniden fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamadı.

Milojevic'in ani vefatı, Golden StateWarriors ile yakın ilişkisi bulunan herkesi derinden etkiledi. 2021'den itibaren bu NBA takımında yardımcı antrenörlük görevini üstlenen eski oyuncunun ölümü, Warriors organizasyonu için büyük bir şok oldu. Takımın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda, "DejanMilojevic'in ani vefatından dolayı yıkılmış durumdayız. Ailesi, arkadaşları ve onunla çalışmaktan inanılmaz zevk alan biriydi. Hepimiz için inanılmaz derecede zor bir dönem" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Spor Kulübü de resmi sosyal medya hesaplarından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Paylaşımda, "2008-2009 sezonunda Galatasaray forması ile mücadele eden eski oyuncumuz ve NBA takımlarından Golden StateWarriors'un asistan koçlarından DejanMilojevic'in geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. DejanMilojevic'in ailesine ve tüm basketbol camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.