Hava Durumu

Milli Futbolcu Can Uzun'un Gözyaşları

Penaltı Kaçırması Sonrası Sahayı Terk Etti

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 10:52
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Milli Futbolcu Can Uzun'un Gözyaşları

Milli futbolcu Can Uzun, Almanya'nın Nürnberg takımında yaşadığı zor anlar sonrası gözyaşlarını tutamadı. Almanya 2. Bundesliga'nın 30. haftasında Nürnberg, evinde Paderborn ile karşılaştı. Maçın 55. dakikasında takımı 1-0 gerideyken Can Uzun penaltı atışından yararlanamayınca büyük bir üzüntü yaşadı. Bu penaltı kaçırma olayı, maçın sonucuna doğrudan etki etti ve Nürnberg maçı 2-0 kaybetti.

Maçta daha fazla 13 dakika sahada kalan Uzun, 68. dakikada teknik direktörün kararıyla oyundan alındı. Kenara geldiğinde yedek kulübesinde gözyaşlarına boğulan Uzun'u takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Milli futbolcu daha önce yaptığı "Kalbimin sesini dinledim" açıklamasıyla Türk Milli Takımı'nı tercih ettiğini duyurmuş ve milli formayı giymeye başlamıştı.

Can Uzun'un bu zor anları, performansı kadar karakterinin de saha içinde ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Bu olay, hem takım içindeki dinamikleri hem de Uzun'un kariyerini etkileyebilir. Uzun'un yaşadığı bu talihsiz an, sporseverler tarafından uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.