Hava Durumu

TFF Başkanı Büyükekşi: Herkes kendine yakışanı yapar

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş maçında yaşananların ardından yaptığı açıklamada "Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 11:23
Kaynak: İHA
TFF Başkanı Büyükekşi: Herkes kendine yakışanı yapar

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında İsviçre'nin Lugano takımıyla oynadığı maçı izlemek için Tüpraş Stadı'na giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, kendisine yapılan protestolar sonrasında stattan ayrıldı.

"BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ORTAMLA KARŞILAŞTIK"

Büyükekşi yaşananların ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok üzgünüm. TFF yönetimi olarak tüm takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş'ın maçına da geldik. Sayın Çebi depremzedeler için organize edilen maçlarda 'Bizim maçlara gelmiyorsunuz' diye sitem ediyordu. İade-i ziyarette bulunduk fakat beklemediğimiz bir ortamla karşılaştık." dedi.

Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı. Sayın bakan da üzüntülerini iletti. Kendisinin de onayını alıp maçtan çıktık."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.