Hava Durumu

Türk Futbolunun Devleri PFDK'ya Sevk Edildi!

Galatasaray, Fenerbahçe Ve Trabzonspor, Pfdk'ya Sevk Edildi

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 23:12
Kaynak: İHA
Türk Futbolunun Devleri PFDK'ya Sevk Edildi!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Türk futbolunun önde gelen kulüpleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u sportmenliğe aykırı hareket iddialarıyla ilgili olarak sevk etti. Bugün gerçekleştirilen toplantı sonrasında PFDK tarafından yapılan açıklamada, üç büyük kulübün yanı sıra diğer kulüplerden de bazı isimlerin disiplin sevkleri açıklandı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un, son dönemdeki futbol müsabakalarında yaşanan olaylarla ilgili olarak disiplin kuruluna sevk edilmesi Türk futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu sevklerin detaylarına göre, kulüp başkanları ve görevlilerinin basın mensuplarına yaptıkları açıklamaların kulüp sosyal medya hesaplarından yayınlanması üzerine harekete geçildiği belirtildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım Ali Koç'un sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımların sportmenliğe aykırı olduğu iddia edilerek PFDK'ya sevk edildiği ifade edildi. Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da benzer bir şekilde sosyal medya hesaplarından yayınlanan açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi.

Bu gelişmelerin Türk futbolunda geniş yankı bulması beklenirken, söz konusu kulüplerin PFDK süreci ve alınacak kararlar merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.