Hava Durumu

Tutuklanan Taraftarın Babası: "Fenerbahçelilerin Gönlü Olsun Diye Oğlum Tutuklandı"

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Tutuklanan Taraftarın Babası: "Fenerbahçelilerin Gönlü Olsun Diye Oğlum Tutuklandı"

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 17:39
Kaynak: İHA
Tutuklanan Taraftarın Babası: "Fenerbahçelilerin Gönlü Olsun Diye Oğlum Tutuklandı"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan ve mahkeme tarafından tutuklanan Engin Taşkın'ın babası İsmet Taşkın, olayın ardından sert ifadeler kullandı. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzon'da oynanan maçın sonunda sahaya giren taraftarlardan biri olan Taşkın'ın tutuklanmasına tepki gösteren baba Taşkın, "Fenerbahçelilerin gönlü olsun diye oğlum tutuklandı" dedi.

Oğlunun tutuklanmasına isyan eden İsmet Taşkın, yaşanan olayları onaylamadıklarını belirtti. Videoları incelediklerinde kendi taraftarlarının futbolcular tarafından darp edildiğini gördüklerini ifade eden Taşkın, "Futbolcular orada karate yapmış. Oğlum 3 gündür gözaltındaydı. Mahkemeye geldik, 3 gün cezalarını çektiler bırakırlar diye düşündük. Tutuklandılar, tepkimizi de gösterdik ama yapacak bir şey olmuyor" şeklinde konuştu.

Baba Taşkın, bu durumun Trabzonspor camiası için zor bir süreç olduğunu dile getirerek, "Bu çocuklar Trabzonspor için sahaya gidiyor. Sahada bu çocuklara yumruk, tekme atan oyuncular ceza almayacaksa bu ülkenin ekmeğini yemesinler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.