Hava Durumu

Uğur Çiftçi'nin Galatasaray Açıklamaları

Sivasspor'un kaptanı Uğur Çiftçi, Galatasaray'a transfer olma sürecini anlattı

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 22:00
Kaynak: İHA
Uğur Çiftçi'nin Galatasaray Açıklamaları

Sivasspor'un deneyimli futbolcusu Uğur Çiftçi, katıldığı bir söyleşi programında Galatasaray'a transferiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplayan Çiftçi, transfer sürecinin detaylarına ışık tuttu.

Uğur Çiftçi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin düzenlediği söyleşi programında Galatasaray'a neden transferinin gerçekleşmediğini açıkladı. Çiftçi, "Kulübümüzün takım menfaatleri içerisinde gerçekleşseydi transferim olacaktı ama olmadı. Bu duruma da üzülmüyorum" şeklinde konuştu. Kendi doğup büyüdüğü takıma hizmet etmenin ayrı bir gurur verici olduğunu belirten Çiftçi, Sivasspor'a olan bağlılığını vurguladı.

Söyleşi programında takım kaptanlığı ve bu görevin sorumluluklarıyla ilgili de konuşan Uğur Çiftçi, "Takım kaptanlığı önceden de yapmıştım. Sivaslıyım, Sivas'ın evladı olarak takım kaptanlığı yapıyorum. Bu, büyük bir onur ve sorumluluk. Hem takım kötü oynadığında hem de kişisel performansım düşük olduğunda yük benim üzerime kalıyor. Ancak bu sorumluluğu almaktan çekinmiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve takım arkadaşlarımı daha diri tutmaya gayret ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.