Hava Durumu

MANUKYAN TÖVBEKÂR OLSAYDI KIZ LİSESİNE MÜDÜR YAPAR MIYDINIZ?

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2023 14:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2023 14:34

Şeytanın çocukları Adem’in çocuklarından daha çok üremiş. Tüm ülke gerek deprem bölgesinde gerekse kendi şehirlerinde depremzedelere yardıma koşarken rahmetli Cemil Meriç’in deyimi ile Olimpos’un Çocukları, ben Şeytan’ın Çocukları diyorum utanmadan, arlanmadan, canla başla çalışan Devlete, İslam’a, Müslümanlara saldırıyor.

Girmedikleri kılıkta yok, siyasetçi, sanatçı, gazeteci, bilim adamı, din adamı, insan hakları savunucusu, hayvan hakları savunucusu akla gelen her kılıkta.

Soruyorum; toprağı bol olsun Manukyan bütün işletmelerini kapatıp tövbekâr olsaydı ve bütün parasını da eğitime vakfetse; kız lisesi kurmasına izin verir misiniz veya onu bir kız lisesine müdür yapar mısınız? Bu örneklemeyi kimseyi kötülemek için yapmıyorum, ama acılar üzerinden ayrıştırmanın zirvesine ulaşmış zevatın yaptığı bundan farklı değil.

Bu şarkıcı kardeşimiz birçok sanatçının evrildiği gibi yaşadığı kötü günlerin sonunda hak ve hakikate yönelmiş, kendini hayır işlerine adamış olabilir. Samimi olarak böyle ise bundan sadece mutlu olunur. Diğer hayır kurumları ile omuz omuza bu acılı günde yaraları sarma çalışmasına katılır. Buna kimsenin bir diyeceği olamaz. Ancak topladığı bunca paraya rağmen ortalıklarda pek görünmemesi ister istemez şüpheleri üzerine çekiyor.

Arada da her fırsatta, birçok söz ve işlerini İslam’a uygun olmadığını düşündüğümden hiçbir zaman savunmayacağım Diyanet’e saldırıyorlar, İmam Hatiplilere, İlahiyatçılara saldırıyorlar asıl düşünce ve amaçlarını gizleyen bu Vatikanistlere bir cevap vermek de bize düşüyor.

Biri heykelin yanında durarak demeç veriyor, sözleri arasında “Ben bilimin yanındayım” diyor. Sanki bilime karşı çıkan varmış gibi.

Bir başka seküler cahil de çıkıyor; geçmişte saygıyla karşıladıkları, savundukları ve çağdaşlık olarak nitelendirdikleri Refik Erduran’ın kendisinden 36 yaş küçük üvey kızı ile evlenmesini unutmuş, “Türk Töresinde ve Laik Hukukta evlatlık evlattır. Asla evlenilmez. Şeriatta ise evlenilebilir. Biz Müslüman Türk’üz, Şeriat bizi bağlamaz. Şeriat Emevî,Bedevi töresidir.” diyor. Kendini Ülkücü diye gösteren birçok kişi de müttefik olmaları sebebi ile olsa gerek bu sözleri kopyalayıp sosyal medyada hesabında paylaşıyor.

Siz istediğiniz yerden araştırın, ben Kubbealtı Vakfının yayınladığı Lugat’tan bir bölüm alıntı yapıyorum.

“Şeriat-ı Muhammediyye: Hz. Muhammed’in getirdiği dinî hükümler. Şeriat-ı İseviyye: Hz. İsa’nın getirdiği dinî hükümler. Şeriat-ı Museviyye: Hz. Mûsâ’nın getirdiği dinî hükümler.” dir.

“Şeriat; Allah’ın kulları için peygamberleri vasıtasıyla koymuş olduğu iman, ahlâk, ibadet ve hukukla ilgili kural ve hükümlerin bütünü, dindir.”

Bu Vatikanist Haçlı artıklarının “Şeriat” derken sadece İslam dinini kastettiğini biliyoruz. Bir Müslüman; ben şeriata karşıyım diyorsa ya cahildir bilmiyordur ya da gerçekten Müslüman değildir.

Sanayi, teknoloji ve dijital biliminde ileri giden Haçlı çocukları, Medeniyet ilminde ondan fazla geri gittiler, vahşileştiler.Tarih boyunca Müslümanları önceliği ise her zaman medeniyet oldu, kıblesi Kapitalizm olanların ise teknoloji.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.