Hava Durumu

AMAN PETROL, CANIM PETROL…

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2023 15:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 15:40

HES İlaç Afyonspor karşısında galibiyeti kaçıran Bursaspor, Batman deplasmanında camiaya umut aşılamak için sahaya çıktı.

Zorlu kış şartları başlamasa da havaların ‘kar’ müjdecisi hallerini yaşadığımız süreçte içimizi ısıtacak bir aksiyona ihtiyaç vardı. Geçtiğimiz hafta avucumuzun içerisinden kayıp giden 2 puana baktığımızda bu haftanın İsmail Ertekin’in dediği gibi ‘telafi’ olması bizlere umut aşılayacaktı.

Tarsus İdman Yurdu’nun havlu attı atacak moralsizliğinden faydalanmak için kazanmak gerekiyordu. Sezona iddialı başlasa da devamını getiremeyen Batman Petrol’ün bileğini bükmemiz farz olmuştu. Ancak yine de bu o kadar kolay bir durum değildi…

Uzun zaman sonra takım sahaya fiziksel ve mental anlamda diri gelmişti. Enver Cenk Şahin kaptan köşkünden çıkıp yeniden genç oyuncuların maestrosu olmaya kendisini adamıştı. Her pozisyonun içerisinde yer alması, darbeli oyunda ayakta kalmayı başarması bambaşka bir senaryonun da habercisi gibiydi.

Şu bir gerçek ki bizler her yazımızda Bursaspor aleyhine olan kararları dile getireceğiz. Bu hafta da hakem Abdulbaki Ayyıldız ceza sahasında formasından çekilerek düşürülen oyuncumuzu görmezden gelip penaltıyı çalmazken, şiddetli itirazdan teknik direktör İsmail Ertekin’i tribüne göndermişti bile…

Henüz daha 9’uncu dakikada liderini kaybeden bir Bursaspor oldu. Yine de arzu istekten kopmayan Timsah kimi zaman ev sahibinin tehlikeli ataklarına karşılık veremedi. Furkan Emre’nin çizgiden çıkardığı kritik top, Deniz’in yine kalesinde devleşmesi bu yazının akıbetini belirleyen iki temel unsurdu.

İlk yarıda taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. 49’da ceza sahası dışından Ozan İsmail Koç’un vuruşu üst direkte patladı. Golün sinyaliydi… 54’ncü dakikada Bursaspor’un sağ kanattan Enver Cenk Şahin’le kullandığı kornerde top arka tarafa açıldı. Boş durumda kafayı vuran Ertuğrul, fileleri havalandırdı. Sevincimizin kursağında kalmasına gerek var mıydı? Ama yine oldu. 79’da Batman Petrolspor’un sağ kanattan Ferdi’yle kullandığı kornerde topun gelişine sert vuran Şahin Şafakoğlu maça dengeyi getirdi. (1-1)

‘Eyvah, yine mi’ derken karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Mustafa Genç sahneye çıktı. Enver Cenk Şahin’in kullandığı serbest vuruşta kafayı ceza sahası içerisinde vuran Mustafa Genç’in kafası kaleci Yunus Emre’yi mağlup etti.

Makus kaderimizi de değiştirdik gitti…

Şimdi haftaya leblebi zamanı, eski dost Tahsin Tam’ın çalıştırdığı Çorum’la zorlu bir kapışma olacak…
Ama bir hafta boyunca eşsiz Süperstar’ın Eurovision şarkısı kulaklarda çalacak
“Aman petrol, canım petrol…”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.