Hava Durumu

BU FUTBOLLA MAÇ KAZANILMAZ

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2020 17:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2020 17:11

Bursaspor’un oynadığı futbol ümit vermedi. Maçın başlangıcından itibaren her geçen dakika rakip Keçiörengücü ağırlığını ortaya koydu.

Savunmada başladığı hazırlık pasları ile Bursaspor’u dengesiz yakalamak isteyen Keçiörengücü, maçın her bölümünde başarılı oldu. Zaman zaman yapılan pas hatalarını takip eden Bursaspor bu hatalardan da faydalanamadı.

Keçiörengücü, 3.bölgede baskı uygulayınca, Bursaspor top çıkarmakta zorlandı ve ya pas hatalarına neden oldu. Ortaya çıkan bu hata sonrası topa sahip olan Keçiörengücü hızlı hücum yaparak gol aramaya başladı.

Tüm bu hücum anlayışına karşılık Bursaspor her zaman olduğu gibi rakibe boş alan bırakarak pas yapmasına zemin hazırladı. Boş bırakılan bu alanlar, Bursaspor’u zaman zaman zora soktu.

Bursaspor ise rakibi kadar mücadele etmeyince kaptırdığı toplar Bursaspor için her pozisyonda tehlikeler yarattı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Bursaspor da gol noktalarındaki sıkıntılar devam ediyordu. Savunmasından orta alan da görev yapan oyunculara kadar mücadele eksikliği varsa sonuca gitmek her halde zor olacaktı.

Onun için Bursaspor, hem savunmasında eksik mücadele ederken, hem de hücum da gereken yardımlaşmayı yapamadı. Futbol bir ekip oyunudur. Adeta bir dişlinin çarkları gibidir. Dişlilerden bazıları bozuk ve eksik ise verimli çalışması beklenemez. Mutlaka bir noktada hata ortaya çıkar

Sonuç olarak hata demek gol demektir. Rakip de bu işi iyi değerlendirdi ve galibiyet yüzü göremeyen Keçiörengücü, 82. dakikada bulduğu golle amacına ulaştı. Bursaspor ise mutlak 3 puan için gittiği Ankara’dan maalesef eli boş döndü.

BB Erzurumspor’un uzatmalarda kazandığı 3 puan alarak verilen mücadeleyi futbolcuların örnek alması gerekir. Maçın nasıl kazanıldığını mutlaka öğrenmeleri lazım. Artık maçlar başlamıştır.

Bursaspor kendini hala Özlüce de zannediyor galiba…

Zaman geçmeden tedbir alınması lazım yoksa Bursaspor un Süper lige çıkması bu futbolla olmayacağını bilmesi gerekir.

Bizden söylemesi…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.