Hava Durumu

BUNDAN SONRA KOLAY MAÇ OLMAYACAK!

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2021 17:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2021 17:12

Bursaspor açıısından zorlu bir haftaya daha giriliyor.

Milli maç nedeniyle verilen ara bazı takımlar için avantajlı bir durum ortaya koyarken, bazı takımlar için ise olumsuzluklar ortaya çıkarabilir.

İstanbulspor, Bursaspora oranla 2 puan önde olmasına rağmen denk güçlerin mücadelesi olarak değerlendirilecek bir maç olarak düşünülebilir.

Ne var ki Bursaspor, gerek kadro yapısı ve gerekse rakibine oranla daha iyi bir takım olmasına rağmen nedense ortaya koyduğu futbol ve alınan sonuçlar pek parlak olamadı.

Önemli olan bundan sonra ki maçlarının fire vermeden kazanılması için ilk yarıyı ne kadar az kayıpla kapatabilirse, devre arasında yapılacak en az 3 transfer ile gücüne güç katan bir Bursaspor, belki ilk ikiyi zorlayabilir ama en azından Play-off lar için büyük bir avantaj yakalaması sağlanmış olur.

Kocaelispor maçını basit hatalarla kaybeden Timsah, umarız bu kez İstanbul spor karşısın da bu hatalara düşmez ve maçı rahat kazanarak zirve mücadelesine devam eder.

Bursaspor şunu hiçbir zaman unutmayacak. Rakip takım hocaları takımlarını motive ederken öncelikle Türkiyenin 5. Süperlig şampiyonu ile oynuyorsunuz, buradaki başarınız çok önemlidir diyerek kazmaya psikolojik bir etki yaratarak daha hırslı oynamalarını sağlamaktadırlar.

İşte Bursasporun bu noktada çok dikkatli olması gerekir. İlk dakikalardan itibaren rakiplerini baskı altına alarak bulacağı gol ve ya goller sonrası kendi oyununa dönerek sonucu koruyacak bir oyun ortaya koyması Bursaspora yakışan bir oyun şeklidir.

Bursaspor bunu yapar mı?

Artık yapması gerekir…

Sahada görev verilen her futbolcu bunun bilincinde olarak hareket ederse kazanılamayacak maç yoktur.

Yeter ki hataları en aza indirelim ve mücadeleci bir takım olduğunu Bursaspor taraftarları önünde  galip gelerek gösterelim…

 Bursaspor zirve mücadelesine devam etmek istiyorsa, İstanbulspor maçını mutlaka kazanmak zorundadır. Maçın zorluk derecesini ve oyunun zor olacağını kabul ederek, her oyuncu üzerine düşen görev ve sorumluluğu yapması dileğiyle Bursaspora bu zorlu mücadelede başarılar dilerim…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.