Hava Durumu

BURSASPORDAN BİRLİK MESAJLARI

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2022 17:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 17:45

Bursaspor ilk yarıya büyük umutlarla başladı.

Transfer yasağının kaldırılması, takıma sayısız transferlerin yapılması, geleceğe umutla bakan bir Bursaspor yaratalım derken, bir hata daha yapılarak uyum sürecine geçilmeden gençleri küstürdük. O dakikadan itibaren gençlerin gözü takımı görmez oldu.

Bu kadar transferden sonra alınan başarısız sonuçlar önce yönetim içinde ve daha sonra Bursaspor taraftarları arasında hayal kırıklığı yarattı.

Bu hayal kırıklığı sonucunda bir türlü istikrarı sağlayamayan Bursaspor da en kolay olan Teknik kadronun değişimiydi.

Ancak bu değişimler başarıyı getirecek miydi?

Görüldü ki yapılan Teknik Kadro değişimleri bir türlü başarıyı getirmedi.

Bundan sonra getirir mi bilemeyiz ama aynı kadro ile hiçbir şeyin değişmeyeceğini söyleyebiliriz.

Ancak akıllı davranılır ve birkaç noktaya hırsı ve mücadelesi kanıtlanmış birkaç oyuncu transferi önce takımı alt sıralardan kurtarır ve her maç oynandıkça belki iddialı bir duruma getirebilir.

Burada yönetime ve Teknik Direktöre büyük sorumluluklar düşer.

Önce bu birliktelik sağlanırsa, Bursaspor, bir nebze olsun hareketlenir ve elde edilen başarılar Bursaspor taraftarlarını yanlarına çekebilirler.

Bu birlikteliği sağlamak, ilk yarı maçlarına göre oldukça zordur ama her şey bitmiş değildir.

İşte bu amaçla Bursaspor, başarıyı sağlamak istiyorsa bundan sonra verdikleri mücadelenin daha fazlasını ortaya koyarak olmalıdır. Ferdi hataların olmadığı bir oyun anlayışı ile sahada mücadele etmeleri gerekir.

Bundan sonrası Teknik Direktörün işi ve futbolcuların uygulamasına kalır.

En önemlisi takımın mücadele gücünün her kademesinde yapılması ve hataların mümkün olduğu kadar kaleden uzak noktalarda yapılması ancak Bursaspor’un işini kolaylaştırır. Aksi takdirde geçmiş maçlarda olduğu gibi Ceza alanı içinde ve yakınlarında yapılacak hatalar Bursaspor’u daha da zora sokacaktır. 

Beklentimiz bundan sonra bu tür hataların sona erdirilmesi, alınacak önlemlerin acilen uygulanması ve Bursaspor’un gerçek gücünün ortaya çıkarılmasıdır. BB Erzurum spor maçı Bursaspor’un için kader maçı olup, alınacak sonuç Bursaspor’un geleceğindeki birlik ve beraberliğini sağlayacak maçlardan biri olarak mutlaka kazanılmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.