Hava Durumu

CUMHURBAŞKANI AKTAŞ'DAN MEMNUN KALDI

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2023 19:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2023 19:26

Cumhurbaşkanı Sayın Aktaş’ın Ulucami Hanlar Bölgesindeki yatırımları ve ulaşımda yaptığı hizmetler başta olmak üzere tüm hizmetlerinden son derece memnuniyet duyarak ayrılmıştır.
Recep Tayyip ERDOĞAN Bursa’da 127 farklı yatırımın açılışını yaptı.
“Aramızdaki bu sevgiden, bu aşktan, gönül bağından aldığımız güçle inşallah önce 2023 imtihanını başarı ile vereceğiz ardından da ülkemizi dünyada hak ettiği yere çıkaracak yeni atılımlara yöneleceğiz.
20 yılda Bursa’ya toplam 80 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde de şehrimizi Türkiye Yüzyılının parlayan yıldızı haline getirecek yeni yatırımlarla, yeni eserlerle, yeni hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz.
Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’daki Tarihî Çarşı ve Hanlar Bölgesi, eski ihtişamına kavuşturma gayreti içinde bulunduğumuz yadigârlarımızın başında geliyor. Etrafını tamamen açtığımız Ulu Cami çevresine 500 milyon liralık yatırım yapıyoruz.
Bugün Bursa’mızda resmî açılışını gerçekleştirdiğimiz, toplam miktarı 42 milyar liraya varan kamu ve özel sektör yatırımları ile temel attığımız 14 milyar lira harcanan yeni yatırımlar şehrimize hayırlı olsun, uğurlu olsun.” dedi. 
Meydanda 120.000 kişinin olması Cumhurbaşkanın epeyce mutlu etti.
Bursa’ya yapılan yatırımların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılması ve hizmetlerin yetişmesi Bursa için sevindirici olduğunu söyleyebilirim.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın özelikle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından mutlu olduğunu üstüne basa basa söylemesi Alinur AKTAŞ adına gurur verici olduğunu gördüm.
Başkan Aktaş’ın çalışmalarında memnun kaldığını söyleyebiliriz.
Genel seçimler öncesi milletvekili olmak isteyenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı markaja almaları da göz ardı edilmemeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.