Hava Durumu

ÇALIŞKAN BAŞKAN ‘MUSTAFA DÜNDAR’

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2020 16:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2020 16:35

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar canla başla çalışıyor. Vatandaşların isteklerine halkın sesine her zaman kulak veren Başkan, Osmangazi gibi büyük ve karma bir ilçe için başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Samimi konuşmak gerekirse geçen dönemlerde hizmet eden ama halktan uzak bir görüntüsü olan Mustafa Dündar vardı karşımızda. Seçim sonrası yörüngesini daha da çok vatandaşa çeviren Dündar, hayata geçirmiş olduğu projelerden birisi olan Panorama 1326 Fetih Müzesi ile adını UNESCO’ya yazdırdı. Bu pozisyon ile şehrimizin de göğsünü kabartan Başkanı takdir etmemek büyük haksızlık olur.

Çalışan, emek veren ve vatandaşa kulağını kapatmayan tüm insanlar ayrıcalık kazanır nezdimde.

Bakınız, Tahtakale’de yaşlı teyzemizin malzemeleri toplanıp götürülünce vatandaşların tepkisi saat saat çığ gibi büyüdü.

Dündar hemen o gün devreye girerek teyzemizin gönlünü aldı. Malzemelerini geri verdi, ve onu memleketin giderek bile  ziyaret etti.

Teyzemizin gülen gözlerini görünce insanlar Başkan Dündar’ın paylaşımının altına “sana yakışan budur Başkan” yorumuyla düşüncelerini dile getirdi.

Başkan Dündar, Osmangazi gibi zor bir ilçede bir çok başarıya imza atmıştır. Yetmemiş ödül alarak Bursa’nın göğsünü bir kez daha kabartmıştır. Hatırlarsanız, Makedonlar Osmangazi’nin Projelerine hayran kalmıştı.

Şimdi yeni projesi ise, “Şehrin Kalbi Burada Atıyor” adlı çalışmasıyla yıkıntı haline gelmiş bir bölgeyi yeniden ihya ederek Bursa’nın vitrini hale getireceğinin müjdesini verdi.

Mustafa Dündar, artık Bursa’yı tamamen bilen tanıyan ve kanayan yara neresiyse adımını oraya atan bir Başkan haline gelmiştir.

Velhasıl biz Basın olarak parti değil, sonuca bakarak gerçekleri yazmalıyız.

Bunlar benim görüşlerim ve gerçek düşüncelerimdir!

Başarılarınız daim olsun Sayın Başkan Mustafa Dündar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.