Hava Durumu

Cumhurbaşkanının bugün vereceği müjdeler merak konusu

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2023 15:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 15:32

Her geçen gün seçimlerin tarihleri yaklaştıkça sonucun ne şekilde olacağı seçmen arasında müthiş bir merak konusu olmuş durumda.
Elbette sonuçların bu kadar çok merak edilmesinin diğer bir nedeni de cumhurbaşkanı adaylarının vaatleri oluyor.
Dediğimiz gibi bu güne kadar liderlerin vaat ettiklerinden daha fazlası hiç şüphe yok ki, seçimlerin son haftasında olacağıdır.
Dolayısıyla seçmen her şeyden önemlisi Türkiye gerçekleriyle uyuşmadığı gibi kaynağı açıklanmayan hiçbir vaatlere itibar etmeyidir.
Nitekim Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gece bir televizyon programında 20 Nisan'ı işaret ederek önemli müjdelerinin olacağını ifade etti.
Hal böyle olunca da Erdoğan'ın bugün vereceği müjdeler bir hayli merak edilir oldu.
Bu arada 81 il de AK Parti il başkanlıklarınca teşkilatlara yönelik bu akşam verilecek iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ankara'dan canlı yayın aracılığıyla katılacak.
Erdoğan'ın vereceğini söylediği müjdeleri de bu yayında açıklaması bekleniyor.
AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, her Ramazan ayında olduğu gibi bu akşam da tüm il teşkilatının katılımıyla Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde iftar vereceklerini söyledi.
İftara ayrıca AK Parti 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ile 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katılacak.
Ramazan ayının son iftar programına ilginin yoğun olacağını söyleyen Başkan Gürkan, burada parti teşkilatlarına yapacağı konuşmada bayram sonrası yapılacak seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme yapacak.
Başkan Gürkan şunu da vurguladı.
Bakan Varank'ın Bursa'dan aday gösterilmesinin Bursalılar tarafından da memnunlukla karşılandığını belirten Davut Gürkan, seçim çalışmaları için gittikleri her yerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.