Hava Durumu

GALİBİYETİ KORUYAMADIK!

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2022 16:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 16:06

Kardeş takım Ankaragücü karşına çıkan Bursaspor, golü bulmasına rağmen hem ikinci golü bulamadı, hem de galibiyeti koruyamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Rakibin savunmada yaptığı baskı altından kurtulamayan hücum oyuncuları, kaleye daha rahat bir şut atamayınca, ikinci golü bulamadı, galibiyeti de koruyamadı ve sahadan yine puansız ayrılarak kendini biraz daha belirsizliğe atmış oldu.

Burak Altıparmak, Pedro ve Namık Alaskorov’un kaleye vurduğu bütün toplar ya kalecide kaldı ya da rakip oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı ya da auta gitti.

İlk yarı iyi top yapan ancak ikinci golü bulamadığı için hücum hattında çok pas hataları yapan Bursaspor, kaptırdıkları her top sonrası rakibi durduramayınca sürekli faul yaparak rakibini durdurmak istediler.

Oluşan bu faullerden birinde Erdem Özgenç’in atışı sonrası Erhan Erentürk’ün bakışları arasında top filelerle buluşunca Ankaragücü beraberliği sağladı. (1-1)

Bursaspor santrayı yapmasından sonra Owusu Kwabena’ya iki defa faul yapmasına rağmen durduramayınca, yine 35 metre mesafeden vurduğu top bir füze gibi kaleye gidince Ankaragücü’nün galibiyetini perçinleyen gol, Erhan’ın uzanmasına rağmen top filelerle buluştu. (2-1)

Kısaca Bursaspor, bir dakika içinde iki gol kalesinde görünce Erhan’ın İlk yarı kurtarmış olduğu gollük pozisyonların da bir anlamı kalmamış oldu.

Bir kez daha gördük ki Bursaspor da kaleye sert şut atan oyuncu ve ya ceza alanın da tek vuruş yapacak oyunculara sahip olmadığı için bundan sonra atılacak goller ancak tesadüflere kaldı. 

Kısaca ahlarla, vahlarla geçecek olan bu sezon sonunda umarız Bursaspor, bundan sonraki maçlarda amacına ulaşır ve galibiyetler serisiyle puan ve ya puanları toplamaya başlar.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Boluspor maçı ve ertelenen Eyüpspor maçları Bursaspor’un kader maçlarıdır. Ya kazanarak yola devam edecekler, ya da çok zorlu bir maratonun içinden çıkabilmek için var olan güçlerini kullanarak mutlu sona ulaşacaklar. Ya da bir alt kümenin yolunu tutacaklar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.