Hava Durumu

GİDECEK YERİM Mİ VAR!

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2022 17:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2022 17:03

Emre Altuğ şarkısıdır, “Gidecek yerim mi var, diyecek sözüm mü var… Bunu eller anlamaz, sana ihtiyacım var…”
Bıraktı, koştu ve yine peşinden gitti Bursaspor’un cümle alem… Yalnız koymamak için, ele güne karşı yalnız olmadığını bir kez daha kanıtlamak, canlı yayında ‘istersen gece 1’e koy maçı yine buradayız’ demek için doldurdu tribünleri taraftar…
Olağanüstü bir destek var Bitci Timsah Park çimlerinde… Sonsuz bir kenetlenmişlik ve birlik-beraberlik eşliğinde tutunmaya çalıştığımız bir dal aradık sadece…
Bursaspor’un içinde bulunduğu durum son derece zordu, bunun bilincinde olan herkes dar günde yanlarında olmak için olağanüstü bir çaba sarf etti.
Sadece Bursaspor Futbol Takımı bunu başaramadı. Akordu bozuk bir orkestra gibi darmadağındı, başında şefleri bile yoktu… Çünkü geçtiğimiz hafta sinirlerine hakim olamamış ve sahaya dalmıştı.
Profesyonel bakış açısı içerisinde kabul edilebilir bir gerçek değildi. Tepki göstermenin dibine vurmayı anlamıştık ancak sahaya girip ceza almak da neyin nesiydi.
Oynanan oyunların bizler de farkındaydık ancak bunu tersine çevirmek için Yeşil Beyazlılar sahada ne oynadı da dosta düşmana gösterdik…
Soğuk havaya aldırış etmeden, iftarda ne yiyeceğini umursamadan aç karnına binlerce yürek bir olmuşken bu kadar umarsızca hareket etmek neyin nesi çocuklar?
Bu camianın büyüklüğünü sizlere öğretmek için daha nasıl dersler sıralamak gerekmekte ki… Şampiyonluk görmeden cennete uçup giden ruhları mı, şampiyon olduktan sonra sevinç gözyaşlarını sadece içine değil adeta Bursa sokaklarına akıtanları mı anlamadınız?
Stres yönetimi, krizle başa çıkmanın yolları sadece bir psikoloji dersinin konusu mudur zannediyorsunuz?
Bu takım TFF 2’nci Lig’e doğru ‘kırmızı mı beyaz mı’ tercihleri yaparken, hiç mi acımayacak içiniz ve asla ardınıza bakmadan kendi memleketlerinize mi rahvan olacaksınız?
Paraşüt bile açılmıyor artık aklınıza yerleştiriniz lütfen!
Gitti gidiyor yaralı yüreğim, kanadından bile tutamayacaksınız!
Ve Bursaspor’u bu hale getiren kim varsa, bu armanın değerini, bu şehrin kadrini hiç ama hiç anlamayacaksınız…
Telafilik 5 maç periyodundan nasıl çıkacaksınız bilemem ancak ve ancak unutmayınız
Zorundasınız beyler, kazanmak ve kendinizi aklamak zorundasınız! 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.