Hava Durumu

HEYECANLI BEKLEYİŞ

Yazının Giriş Tarihi: 02.07.2021 17:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 17:27

HEYECANLI BEKLEYİŞ

Gün geçmiyor ki Bursaspor kulübü gündeme gelmesin. Kolay değil tabi… Şampiyon olmuş bir takım her ne kadar problemler yaşıyorsa da istikrarlı bir yönetim bu işin üstesinden gelecektir.

Teksas Twitter hesabından yapılan bir açıklama, Başta 2. Başkan Emin Adanur’u çok üzmüş ve istifa sinyali vermiştir.

Aynı şekilde yönetim kadrosunda bulunan Emrah Kılıç istifasını vererek tepkisini ortaya koyarken kırgınlığını belirtmesine rağmen, Teksas’tan yapılan açıklama ve Emin Adanur’un ısrarı sonrası birliktelik tekrar sağlanmış ve istifasını geri alarak çalışmalar, kaldığı yerden başlamıştır.

Bu zorlu dönemde herkesin sağduyulu hareket etmesi Bursaspor’un geleceği açısından önemlidir.

Teknik ekibin belirlenmesinden sonra hedef Bursaspor’un nerelere oyuncu alınacağı konusunda çalışmalara ağırlık verilirken bir yandan da gözler gençlere çevrilmelidir.

Kimler kadroda olacak, kimler Bursaspor’dan ayrılacak, kamp kadrosunda kimler olacak, hazırlık çalışmaları nerede yapılacak gibi bir sürü kararların alınacağı bir dönem sabırsızlıkla bekleniyor Bursaspor’da…

Buna karşılık yönetimin amansız işleri çözümleme gayreti ve çalışmaları takdir toplarken bir an önce sezona giriş yapabilmeleri heyecanı her geçen gün artıyor.

Taraftarlar ise takımlarıyla birlikte olmak için hazırlıklara ve çalışmalara bugünden itibaren başlamış gibi izlenmektedir…

Kısaca, yönetiminden futbolcusuna, taraftarından basınına kadar herkes bu tatlı heyecanı yaşamak için sabırsızlık gösteriyor…

Bakalım zaman kimi veya kimleri haklı çıkaracak ve bu durumu en iyi kim veya kimler değerlendirecektir. Her şeye rağmen yapılan çalışmalar ve faaliyetler gördüğümüz kadarıyla hep Bursaspor’un iyi yerlere gelmesi için alınmış ve alınmakta olan kararlardır. “Zaman her şeyin ilacıdır” diyelim  ve noktayı koyalım.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.