Hava Durumu

BEKLEMEK VE GÖRMEK GEREKİR

Yazının Giriş Tarihi: 11.06.2021 16:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 16:32

Oldu olacak derken nihayet Bursaspor kongresi yapıldı. Adaylardan Erkan Kamat, Hayrettin Gülgüler (Emin Adanur desteğiyle) ve Serdar Acarhoroz’un katılımıyla tamamlandı.

Emin Adanur’un desteklediği Hayrettin Gülgüler başkanlığı kazanarak çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz yıl içinde birçok zorluklara rağmen Başkan Erkan Kamat iyi niyetli olmasına rağmen, ödenemeyen borçlar ve bazı olumsuz açıklamalar nedeniyle beklediği oyu üyelerden alamadı.

Diğer yandan Serdar Acarhoroz, elektrik borcu ödenmesi veya yapılandırması ile yaptığı ataklar üyeler tarafından gereken ilgiyi görmemiş olacak ki beklenenden uzak bir oy alarak beklentilerini sonraki yıllara bırakmış oldu.

Diğer bir başkan adayı ise Hayrettin Gülgüler’di. Geçmiş yönetimlerde de görevler yapan ve Bursaspor'a yabancı olmayan bir isim, hele ki Emin Adanur gibi planlı programlı konuşmaları ile dikkat çeken bir isim tarafından desteklenince, üyelerin beklentisi ve umutları yeni yönetimin işbaşına gelmesini sağladı.

Buraya kadar her şey seçimle ilgili alınan karar ve uygulamalar olurken, önemli olan bundan sonraki çalışmalar gündeme geldi. İlk icraat olarak birikmiş bazı borçların ödenmesi, geçtiğimiz yıl çok başarılı olmasa da gençlerle iyi bir diyalog içinde olan Mustafa Er ile anlaşma yapılması ve ardından Batalla ile teknik kadroyu bütünleştirmesi olumlu kararlar olarak yansıdı.

Sıra futbolculara gelince, yukarıda yaptığı olumlu davranışları umarım futbolcular için de yapar ve Bursaspor herkesin beklediği bir Bursaspor haline getirilir.

Batalla’nın kadroda yer alması beklentileri farklı boyutlara taşıyabilir. Bazı futbolcular ile görüşme yapmış olması, hem kadronun gücü açısından önemli olurken, hem de gençlere olan desteği çok önem kazanacaktır.

Unutulmasın ki bu yıl lig çok daha zor olacaktır. Süper Lig’ten gelen dört takım ve play-off oynayan takımlara baktığımız zaman işin hiçte kolay olmayacağı bellidir. Buna rağmen Bursaspor gerekli çalışmaları yaparak Süper Lig’e taşıyacak kadro oluşumunu oluşturmak ve geleceğe umutla bakan bir Bursaspor için işlemler en kısa sürede tamamlanmalıdır.

İşte bu açıdan baktığımız zaman Bursaspor’un oluşturacağı kadro, hele ki tahtanın açılması ile çok daha güzel olacağı inancını, tüm taraftarlar ve Bursaspor kamuoyu beklemektedir.

Daha net açıklamalar için beklemek ve görmek gerekir diyelim, göreve gelen Başkan ve yöneticileri tebrik eder, oluşturulacak iyi bir kadro çalışmalarında başarılar dilerim…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.