Hava Durumu

KUPAYA TAMAM, LİGE DEVAM…

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2022 15:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 15:18

Bursaspor, kupada son noktayı Batuhan Kör ile koydu.

Seri penaltılara geçileceği bir anda golcü, topu kaleci M.Burak’a teslim etti ve biz lige dönelim dedi.

Bursaspor, zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerken, kupa maçları Bursasporu daha da zorlayabilirdi. Bu açıdan bakıldığında olması gerekende budur. Çünkü Bursaspor’un iki kulvarda mücadele edecek gücü yoktur.

Artık hedef belli. 1. Ligte söz sahibi olabilmek için öncelik, Tamer Tuna nezaretinde oluşturulacak iyi bir kadro ile ligte zor günler geçiren Bursasporu önce alt sıralardan kurtarmak ve üst sıralar için iyi bir kadro oluşturmak olmalıdır.

Bursaspor’da oluşturulacak yeni kadroda belki bazı isimler olmayacaktır ama birlik ve beraberliğin sağlanması için nokta transferlerde en iyi ve hazır oyuncuların tercih edilmeleri Bursasporun geleceği açısından çok önemlidir.

Bu yönde yapılacak transferler ile birlikte, mevcut kadroda yapılacak temizlik sonrası kalan oyuncuların bir arada tutulması ve çalışmalarını bu yönde sürdürmeleri hedef olarak belirlenmelidir.

En azından bu yıl olmasa da gelecek yılın kadrosu bu günden hazırlanırsa gelecek için çalışmalar bu günden başlamış olacaktır.

İki maçta görüldü ki Tamer Tuna ve ekibi ile oluşturulacak Bursaspor, ileriye daha iyi bakacak bir duruma gelecektir.

Tabi ki hedef Play-Off olurken, bu fırsat kaçsa bile seneye hazır bir kadro ile mücadele çok daha  farklı olacaktır.

Bundan sonra önemli olan bu birlikteliğin artan bir hızla devam etmesi ve Bursaspora olan desteğin tam olmasıdır.

Bu destekler sağlandığı takdirde Bursaspor farklı bir boyut kazanacak ve ileriye umutla bakan bir takım haline gelmiş olacaktır.

Yeter ki gereksiz transferler ve harcamalar yapılmasın. Tecrübesi olan, Mücadele gücü olan, yani takıma katkı koyacak olan futbolcu transferleri ancak bu kötü durumdan kurtarır. Yoksa iş olsun diye transfer yapmak Bursasporun daha kötüye gitmesi demektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.