Hava Durumu

NİHAYET TRANSFER TAHTASI AÇILDI

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2021 16:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 16:34

2. Başkan Emin Adanur tarafından açıklanan transfer tahtasının açılışı ile ilgili haberler gündeme gelir gelmez transfer çalışmaları hız kazandı.

Bence transfer tahtasının açılmasına en çok sevinen Teknik Direktör Mustafa Er olmuştur. Gençlerin gücünün ne olduğunu bilen ve tecrübeli oyuncular karşısında neler yapabileceğini bilmesine rağmen, oyuncuları motive etmek için çeşitli konuşmalar yaparak bu oyunculara sürekli moral aşılayarak, başarıyı yakalamak için büyük bir gayret sarf etmiştir

Zaman zaman mücadele beklediği gibi sonuçlanmamış, gençleri kazanmak için sürekli gençlere destek yolunu seçmiş ve uygulamalara devam etmiştir. Çünkü yapılacak bir şey yoktu. Onun için kadronun sınırlı olması takımın kapasitesini ancak bir tık yukarıya taşıyabilirdi.

Kazanılan maçlar, kaybedilen maçlar analiz edildiği zaman bu durumu görmek mümkündür. Bu takım şu maçı kazanırken bu maçta nasıl bu maçı kaybeder eleştirisi yapıldığında, rakibin gücü ve tecrübesi ön plana çıktığında takım için fazla bir şey yapılamıyordu.

Umarız bu yıl transfer tahtasının açılmasıyla, yapılacak olan transferler takıma katkı yaparlarsa, gençlerin de katkıları ile hem maçlar kazanılır, hem de gençlerin kuvvet ve tecrübe kazanmaları sağlanmış olur.

Gençlerle çalışmak çok güzel olmasına rağmen yarışmacı bir takım oluşturmanın da zorlukları çoktur. O nedenle daha deneyimli bir takımla hem başarı yolu yakalanır, hem de Bursaspor altyapısından yetişen gençlerin ayakları yere daha sağlam basmış olur. Tecrübe kazanan gençlerin, gelecekte Bursaspor'a maddi imkânlar kazandırmış olurlar.

Sonuç olarak işin çok zor olan bölümü 2. Başkan Emin Adanur ve yönetimi tarafından çözümlenirken, bundan sonra yapılacak transferlerin daha dikkatli ve teknik ekibin görüşü noktasında ortak bir yol bulunarak transferlerin yapılması esas alınmalıdır.

Şansınız ve yolunuz açık olsun…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.