Hava Durumu

ÖNEMLİ OLAN KAYBETMEMEK!

Yazının Giriş Tarihi: 12.02.2022 13:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.02.2022 13:16

Yılport Samsunspor maçı en zorlu maçlardan biriydi. Gerçi bundan sonra kolay maç yoktur. Bu bilinç içersinde olan Tamer Tuna ve ekibi takımı motive etmek için diğer taban birlikleriyle hareket ederek çokta iyi bir iş yapıyor.

Devre arsında yapılan transferlerden sadece Joao Pedro’ya yer veren Tamer Tuna biz daha bitmedik, bundan sonra da var olacağız diyerek sevenlerine müjdeyi verdi. 1-0 öne geçen Samsunspor, Joao Pedro’nun attığı golle beraberliği sağladı.  

Aynı şekilde ilk yarı yenilen gole karşılık yapılan oyuncu değişimleri cuk oturunca, beklenen golünde gelmiş olması tesadüfi olmadığını gösterdi.

Bundan sonra ne olur? Nasıl olur? Bunun yanıtını verecek olan Tamer Tuna ve sahada mücadele edecek olan oyunculardır.

Hele ki taraftarlarında inancı ve takımın birliktelik ruhu birleştirilirse belki play-off dahi zorlanabilir. Yeter ki inansınlar ve bir birilerine güvensinler…

Maçtan çok fazla bahsetmeye gerek yok bazen maçlar bir atak yapılır ve kazanılır, bazen de kaleye birçok hücum yapılır ve istenmeyen vuruşlar yapılarak maçlar kaybedilir.

Bursaspor Yılport Samsunspor karşısında bu durumu çok iyi değerlendirdi ve Samsunspor’un birçok atakları olmasına rağmen maçı berabere bitirerek altın değerinde bir puan alarak Bursa’ya döndü.

Şimdi önemli olan Tuzla Spor maçından alınacak 3 puan hedefi mutlaka tutmalıdır. Bunun için taraftara düşen takımını 90 dakika boyunca desteklemek ve geleceğin kadrosu ortaya çıkarılırken, hem maçları kazanmak ve hem de kadro yapısını güçlendirmek olmalıdır.

Bursaspor bu inanç ve azimle bu çalışmalara devam edecek olursa hedefine ulaşmasa da iyi bir mesafe almış olacaktır. Çünkü bundan sonra Bursaspor’un kazanması yetmez, aynı zamanda rakiplerinin de puan kaybetmesi beklenecektir.

Gördüğümüz kadarıyla mücadeleyi ve savaşmayı beceren Bursaspor, ceza alanı içindeki kanatlardan gelen toplara da önlem alırsa, çok daha başarılı bir grafik ortaya koyacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.