Hava Durumu

İSTİKRARLI İSTİKRARSIZLIK

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2021 16:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2021 16:46

Öncelikle her şeyin başı sağlık… Bursaspor’un resmi başkanı Hayrettin Gülgüler’e yaşadığı kalp sıkıntısı nedeniyle geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi iletelim… Allah beterinden korusun inşallah…

Bursaspor’da bu sezon bilmem kaçıncı kez yeni bir sayfa açıldı ve yeni bir dönem başladı. Mustafa Er, Fatih Tekke, Ali Aköz, Özcan Bizati ve yine Ali Aköz’ün ardından uzun uğraşlar sonunda maddi garantinin de temin edildiği Tamer Tuna ile sözleşme imzalandı…

“Play-Off inancının” ağır basması sonucu şehre ayak bastı sevgili Tuna… Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Menemenspor, Bursaspor tarihinin makus talihi açısından dönüm noktalarının başında geliyor açıkçası…

Örneğin

Süper Lig’de yer aldığımız fi tarihindeki dönemde göreve gelen İbrahim Üzülmez’in de ilk maçı Menemenspor’du… Hatta kadroyu dönemin başkanı Mesut Mestan’ın yaptığı iddiaları konuşuldu.

Dundee United’ları deviren, Türkiye kupaları kazanan, Süper Lig’de şampiyon olan Bursaspor’un lig tarihinde Menemenspor’a karşı hiç galibiyeti yoktu…

Bu maça da aynı duygu ve düşüncelerle çıktı Timsah… Amaç kötü kaderini değiştirmekti.

Sihirli değnek bu kez Tamer Tuna’ya düşmüştü… Tamer Hoca da ilk karşılaşmasında böyle bir galibiyet elde ederek camiaya 4’ncü doz mutluluğu enjekte etmek istiyor.

Etkili oynanamasa da gollük pozisyonları buldu Yeşil Beyazlılar… Eldeki yabancıların içinden herkesin kullandıklarını aldı tecrübeli hoca kadroya, diğerlerinin elediğini o da eledi.

Ligin en kötü takımları arasında yer almaya gayret eden Menemenspor önünde alınamayan galibiyetin kime yazdığına dair tartışmaların odağı devam ediyor.

Ancak ‘Play-off’ inancını teker teker puanlarla elde etme şansı zor görünüyor Tamer Tuna’nın…

Muhtemeldir ki, elindeki kadrodaki çürük yumurtaların başka sepete aktarılmasını ve yenilerinin rafa dizilmesini talep edecektir.

Dilerim, bu kez bu aşı tutar… Çünkü açılmayan tahtadaki gençlerin azimli mücadelesinin bile gerisinde, bu lig bitse umulmadık şekilde TFF 2’nci Lig’e düşen bir Bursaspor var…

Kimse böyle bir tarih yazmak istemiyor.

İstikrarlı bir istikrarsızlık çizen Bursaspor’da bir kahraman aranıyor. Çıkış yolu var ama şu an karanlık, bir kibrit yeter mi bilmem ama meşale tutacak ismin herkes peşinden koşuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.