Hava Durumu

MAÇI KAYBEDİYORUZ AMA GENÇLERİ KAZANIYORUZ

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2021 16:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 16:39

Bursaspor’da sakat ve covid-19 olan futbolculardan eksik bir kadro ile sahada yer aldı.

Pandemi nedeniyle kadroda yer alamayan bu oyuncularımıza geçmiş olsun der, umarız kısa sürede görevlerine geri dönerler. 

Tüm bu eksiklere rağmen maça çıkarak canla başla çalışan gençler, hırsı ve mücadelesiyle bir şeyler ortaya koymak istedi. Ne yazık ki Art arda gelen goller Bursaspor’u bir anda yıktı.

Bir anda 2-0 a gelen maç, hem saha düzenini olumsuz yönde etkiledi, hem de gol noktalarında çok zorlandığı anlar oldu.

 Her şeye rağmen Bursaspor’un atakları durmadı. Çağatay’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Emirhan gole çevirdi.(2-1)

Bu dakikaya kadar oynanan oyun ve ortaya çıkan hatalar bir önceki maçların tekrarı gibiydi. İlk yarı ortaya çıkan pas hataları, üst üste paslar yapamamak, hava toplarındaki zayıflık, kendi bölgesinde ki savunma hataları genelde ilk yarının hataları olarak göze çarptı.

İkinci yarı ise çok farklı bir Bursaspor izledik sahada. Sahanın her noktasında etkin, bol pas yapan, ilk yarıya oranla pas sayısını arttıran bir oyun ortaya koydu.

Ancak gol noktalarındaki beceriksizlik ve kötü vuruşlar skoru bir türlü değiştirmedi..

İkinci yarı çok pas yapan, rakibine boş alan bırakmayan, sahanın her noktasında baskı ve pres yapan Bursaspor, ne yazık ki gol noktalarında aynı başarıyı gösteremedi.

Oynadığı bu oyunu bir de gol veya gollerle tamamlamış olsaydı Bursaspor’da işler çok daha iyi olacaktı. Bu başarı hem gençlerde güveni arttıracak ve hem de Bursaspor’u skor olarak başarıya taşıyacaktı. Maalesef olmadı.

Sonuçta Bursaspor mağlup olsa da Bursasporlu gençlerin özellikle ikinci yarı ortaya koydukları mücadele belki galibiyeti getirmedi ama sahada ilk defa görev alan oyuncuları sevindirdi diyebiliriz.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.