Hava Durumu

23.KOMİTEDE NİHAT CEYLAN ADAYILIĞINI AÇIKLADI

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2022 18:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2022 18:02

Bursa inşaat camiasının yakından tanıdığı Nihat CEYLAN’a  ve diğer adaylara başarılar diliyorum.

Tüm iş dünyası adına seçimlerin katkılar sağlamasını temenni eder tüm adaylara başarılar dilerim.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimlerinde 23. Komite inşaat sektörünün temsil edildiği, üye sayının 3.197 olduğu, üye sayısı 1.751 şirketin seçimlerde oy kullanacağı görünmektedir.

Bursa’mızda özelikle toplu konut ve iş merkezi yapmakta başarılı olan Ceylan Grup İnşaat Yönetim Kurul Başkanı Nihat CEYLAN 23. Komitede ekip lideri olarak ekip arkadaşları ile çalışmalarına devam etmektedir.

Uzun yıllardır Bursa’mızda inşaat sektöründe şehrin ve ülkemizin ekonomisine ciddi katılar sağlamış olan Ceylan Grup Başkanı Nihat CEYLAN;

“Ben ve ekibim 133. yıllık BTSO çatısı altında hizmet veren 23. Komite üyeleri ile beraber Bursa’mızın ve ülkemizin komisine katı sağlamak adına gerek yurt içi gerek yurt dışı fuar ve organizasyonlarla siz değireli üyeleri buluşturmaya çalışacağım.

İnşaat sektörünün yılardır ara verdiği fuar organizasyonlarını yeniden ayağa kaldıracağım.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yerel yönetimler ve akademik kadro ile iş birliğimizi kesintisiz olarak devam edecektir.

Tüm finansal sorunlara çözümler bulabilmek için tüm komiteye üyelerimiz için bankalar ve finans şirketleri ile çalışmalarda iş birliği içinde olacağız.

Gözden kaçan sorunları fark etmek ve daha etkili çözümler bulmak için; komite üyelerini ilgi alanlarına göre diğer komite ile her an iletişim halinde olacağız.” dedi.

Btso 54. Komitede kılıçlar çekildi

Bsto seçimlerinde en çok gündeme gelecek bir diğer komite emlak komitesi olacağı görünüyor.

54.Komite emlak komitesi mevcut yönetim ve geçen dönem seçimi kaybeden listenin yeniden yarışacağı görünüyor.

Göksel BİRSEN’in ve ekibin en büyük destekçisi olan bursa emlakçılar odası başkanı ERDAL ÇELEBİ’yi yanına alarak seçimde başarı sağlamaya çalışacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.