Hava Durumu

İLK RÖPORTAJIM !..

Yazının Giriş Tarihi: 26.07.2020 17:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 17:10

Son dönemde konut satışlarının hızlanması ile beraber yapı stoğunun azaldığı görülmektedir.

Bunun ile beraber orta gelir grubunun ihtiyacını karşılayacak Kayapa Hasanağa Balkan Mahallesinde imarlı arsa satışının hızlandığı gözlenmektedir.

Çamlık bölgesinde yılların emlak tecrübesi olan Musa Yılmaz Beyi ziyaret ederek bölge hakkında kendisinden gerekli açıklamalar da bulunmasını istedik.

Musa Bey’in sektörümüze yıllarını verdiği deneyimle başarılı çalışmalarını hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursa’nın yeni gözdesi Kayapa'nın gelismesine 2019 yılında birkaç firmanın yaptıkları yatırımla; 2020 yılında büyük inşaat alanının hızlanması ve imarlı arazi stoğunun azaldığını belirtti.

Faizlerin düşmesi ile birlikte şehrimizin her bölgesinde satışların hızlanması ve stokların bitmesi mütahitlerin bu bölgeye yönelmesine sebep olmuştur. Arsa fiyatlarının ciddi manada arttığını; metre kare fiyatlarının 1300-1700 TL  bandına yükseldiği beyan eden Musa Yılmaz yakın zamanda Kayapa çevresine imarlı arsalar üzerinde inşaat yapımına  başlacağını söyledi.

Kayapa- Hasanağa - Balkan bölgelerinin 2030 yıllarına doğru nüfusunun 200.000 civarında olması tahmin edilmektedir.İleriki yıllarda metronun gelmesi ile bölgenin hızla gelişeceğini belirtti.

Bir an önce 1/5.000 'lik planlı bölgelerin 1/1000'lik  plan çalışmaları  yapılarak  imara açılması ile yeni yaşam alanlarının oluşması, Bursamızın konut ihtiyacının karşılanması ve fiyatların aşırı artmaması için büyük önem arz ettiğini belirterek öneride bulunmuştur.

Kendisiyle 15 yıllık mesleki dostluğumuzun olan Musa Yılmaz'la ilk röportajımı yapmanın gururunu yaşıyorum. Yeni açtığı Kayapa Çamlık Mahallesindeki ofisinini hayırlı olmasını başarılarının devamını dilerim.

Günün Notu Musa YILMAZ'dan: Ekmek paylaştıkça.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.