Hava Durumu

KILIÇDAROĞLU’NU KİM YAKTI?

Yazının Giriş Tarihi: 29.05.2023 13:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 13:46

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden önce yazdığım yazıya yeni bir analiz daha ekleyerek siz değerleri okurlarımı paylaşmak istiyorum.

Yapılan 2. tur oylamada HDP’nin millet ittifakı adayını desteklemesi ile beraber KILIÇDAROĞLU’nun oy kaybedeceğini yazmıştım.

Özellikle 2.tur seçimlerinde ise zafer Partisi’nin alenen desteklemesi ve HDP’ninbir nevi çekimser kalmasıyla beraberKILIÇDAROĞLU’nunseçimi kaybedeceğini öngörmüştür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a halkımızın büyük çoğunluğu destekvererek tekrardan cumhurbaşkanı olmasını sağlamıştır.

Önemli olan muhalefet partilerinin bir araya gelip millet ittifakının oluşumunu gerçekleştirdiklerin’de büyük bir heyecan vardı ancak 2.turda bu heyecan kimsede kalmamıştı.

2.turda heyecanın bitmesinin en büyük sebebi ittifakın içindeki küçük partilerinin yeterince çalışmamasıdır.

Sebebi rehavete kapılmaları milletvekillerini alıp köşelerine çekilmesidir.

Seçimlerden sonra hangi siyasi partilerde lider değişimi olacak yoksa koltukta oturmaya gibi koltuklarında oturmaya devam edecekler mi?

Türkiye’de liderlerin hatalarından dolayı ve yaptıkları yanlış icatlardan dolayı beğenilmediği takdirde koltukları bırakıp gitmesi gerekir ancak maalesef ülkemizde bu tarz olaylar hiç olmadı olmayacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.